ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Hürriyet Kelebek sayfası hayatı renklendiriyor

Hürriyet Kelebek sayfası hayatı renklendiriyor

Astroloji, sağlık, foto galeri, dizilerden haberleri ile ünlü isimlerin haberlerinin yer aldığı magazin bölümüyle Hürriyet Kelebek okurlarına en güncel magazin haberlerini sunuyor.

Yayın Tarihi: 12/07/16 16:16
okuma süresi: 3 dak.
Hürriyet Kelebek sayfası hayatı renklendiriyor
A- A A+

Teknolojinin gelişmesiyle beraber internetten yaptığımız işlemlerin sayısı artmaya başladı. Artık hayatımızla alakalı bir çok işlemi internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebiliyoruz. İnternet üzerinden gerçekleştirdiğimiz işlemlerden biri de şüphesiz haber okumak. Artık günün yoğunluğunda gazete almaya gerek kalmadan veya gazete almayı unuttuğumuz anda istediğimiz yerde ve zamanda haber okuma lüksüne sahibiz.

Ancak bazı zamanlarda gündem haberleri olarak adlandırılan kaza haberlerinden ölüm haberlerine kadar bir çok haber biraz can sıkıcı olabildiği gibi çoğu zaman da günün stresinden uzaklaşarak kafa dağıtmaya ihtiyacımız olabiliyor.

Bu nedenle de siyaset veya gündem haberleri okumak yerine daha eğlenceli haberleri okumanın zihne iyi geleceği çok açık.

Günümüzde internet üzerinden her şeyin halledilebilmesiyle beraber herkes site açma lüksüne sahip. Bu nedenle de bir çok haber sitesi bulunmakta. Ancak bunlardan çok azı doğru habercilik yapmak için çaba sarf ediyor.

Daha çok ilgi çekici başlıklar yazarak haberleri okumaya teşvik eden bu haber sitelerinin yanında bu işe senelerini vermiş olan Hürriyet'in online haber sayfasının günden güne ziyaretçisi artmakta ve her gün yeni sayfalarla karşımıza çıkan Hürriyet okuyucularını sevindirmekte.

Hem basılı yayında hem de online yayında en çok sevilen sayfalardan biri olan ve bünyesinde bir çok kategoriyi barındıra Hürriyet Kelebek online sayfası her gün binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Paparazzi, Hayat, Keyif, Seyahat, Gurme, Stil ve Sağlık kategorileri ile hayatın telaşından uzaklaşmamızı sağlayan Hürriyet Kelebek'in en çok ziyaret edilen kategori sayfası ise şüphesiz Paparazzi.

Bu sayfalar sayesinde hem sevilen ünlülerin hayatıyla alakalı neler olup bittiği öğrenilebiliyor, hem de daha az kafa yoracak haberler okunarak güne neşe katılıyor.

Hem yerli hem yabancı ünlülerin son yaptıklarıyla alakalı bilgiler veren Paparazzi sayfasında aynı zamanda günlük burç yorumları okunabiliyor ve bazı foto galeriler ziyaret edilebiliyor.

Öte yandan Paparazzi sayfasından Ömür Gedik ve Cengiz Semercioğlu gibi köşe yazarlarının son yazılarını da okumak büyük keyif doğrusu. Hem gündemi hem de magazin haberlerini doğru habercilik yapan bir isimden okumak zaman kaybı yaşamanızı da engelliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.