ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Güvenli ve kolay araç kiralama yöntemi

Güvenli ve kolay araç kiralama yöntemi

Araç Kiralama Garajyeri.com ile güvenli ve kolay. Çevrendeki kişilerden uygun fiyata araç kirala ya da aracını kiralayıp gelir elde et.

Yayın Tarihi: 12/07/16 17:14
okuma süresi: 4 dak.
Güvenli ve kolay araç kiralama yöntemi
A- A A+
Günümüzde araç almak ne kadar zorsa aracın masraflarıyla uğraşmak da bir o kadar zor oluyor. Aynı zamanda eğer aracınızı çok fazla kullanmıyorsanız bu masraflar gözünüzde daha da büyüyor. Aracınızdan aracınızı kiralık araç statüsüne sokarak para kazanmanızın mümkün olduğunu öğrenseydiniz bunu hiç düşünmeden hayata geçirirdiniz. Ancak bunu yapmanın bir çok yolu olduğu gibi en güvenlisini bulmak da bir o kadar zor. Artık araç sahipleri aracını kiralayarak para kazanma şansına sahip. Garajyeri.com websitesi ile online olarak aracınızı kiralayarak para kazanabiliyorsunuz. Ancak bunun da bazı incelikleri ve öğrenmeniz gereken ayrıntıları bulunuyor.

Araç Kiralama Platformu

garajyeri.com sayesinde boşta duran aracınızı kiraya vererek para kazanabilirsiniz. Bunun için sisteme üye olmanız gerekmekte. Sisteme üye olduktan sonra aracınızla alakalı bilgileri girerek ve birkaç fotoğraf ekleyerek sisteme aracınızı kaydedebilirsiniz. Sisteme kaydolduktan sonra aracınızı kiralamak isteyen kiracılar belirli tekliflerde bulunacaklardır. Sizin yapmanız gereken ise teklifleri incelemek ve aracınızı kiralamak isteyen kişinin profiline detaylıca bakarak onun güvenilir olup olmadığını kontrol etmektir. Sonrasında ise aracınızı kiraya vereceğiniz kiracıyı belirlediğiniz taktirde kiracı ile konuşarak buluşma yerini belirleyebilirsiniz.

Aracınızı kiralayacağınız kiracıyı bulup belirlediğiniz lokasyonda buluştuğunuz zaman elden aracınızı teslim edip kiracının size vereceği kodu sisteme girmelisiniz. Böylelikle aracı kiralamış olduğunuzu sisteme de doğrulatarak para kazanmış olacaksınız. Bu sistemle beraber herhangi bir masraf yapmadan aracınız üzerinden para kazanmanız mümkün. Ancak bunun için bazı durumlara dikkat etmenizde fayda vardır. Öncelikle aracınızı kiraya vereceğiniz kiracıyı doğru seçmeli ve teklifler arasında değerlendirme yapmalısınız. Aracınızı günlük kiraya verebileceğiniz gibi saatlik olarak da kiralayabilirsiniz.

Aracını Kiraya Ver

Garajyeri.com, kişiden kişiye araç kiralama yapan bir sisteme dayalı olduğu için normalde rent a car şirketleriyle yaşadığınız diyalogları yaşamamış olursunuz. Öyle sistemde aracınızı en az bir yıl boyunca şirkete teslim etmeniz gerekmektedir. Bu durumda para kazansanız bile aracınızı kendiniz kullanamayacağınız gibi kiracıyı da siz seçmemiş olacaksınız. Bu nedenle hem kiracıyı seçip hem de aracınızı istediğiniz zaman kiraya verebileceğiniz bu sistem daha fonksiyonel olduğu için binlerce kişi tarafından kullanılmakta. Eğer aracınız üzerinden para kazanmak ve aynı zamanda istediğiniz zaman "Aracımı kiraya vermek istiyorum" bu sistem tam size göre, detaylara Araç Kiralama Sayfası linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Garajyeri.com Blogundan araç kiralama ve aracınızı kiraya verme konularında detaylı yazıları okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.