ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Topuklu ayakkabı

Topuklu ayakkabı

Ayakkabılar mantık olarak ayağımızın zemin ile direk temasını keserek yabancı maddelerden ve değişik hava koşullarından korumak için üretilmiş olsalar da sıra şıklığa gelince birçok farklı çeşidiyle kullanıcılarını etkilemeyi başarmış gibi gözüküyor.

Yayın Tarihi: 28/07/16 16:11
okuma süresi: 3 dak.
Topuklu ayakkabı
A- A A+
Ayakkabılar mantık olarak ayağımızın zemin ile direk temasını keserek yabancı maddelerden ve değişik hava koşullarından korumak için üretilmiş olsalar da sıra şıklığa gelince birçok farklı çeşidiyle kullanıcılarını etkilemeyi başarmış gibi gözüküyor. Günde ortalama 19 bin adım attığımızı göz önünde bulundurduğumuzda, Dünyadan Ay'a ulaşmamız mümkün oluyor. Peki ilk kez göreceğiniz bir yere neden şık gitmeyesiniz ki?

İşte bu noktada imdadımıza dolgu topuklu, platform topuklu ve klasik topuklu ayakkabılar imdadımıza koşmakta. Uzmanlar, Mısırlı çiftçilerin toprağa batmamak için icat edildiğini söyleseler de gece kıyafetlerimizin altına kombinlediğimiz topuklu ayakkabılar modanın ayak seslerini bizlere fısıldamaktadır. Ayrıca Fransız ihtilaline kadar geçen sürede de hükümdarlar, kişilerin mensup oldukları sınıfların belirlenmesinde topuk boylarını önemseyerek emirler çıkardıklarını düşünecek olursak, soyluların belirlenmesinde kullanılan zarafet göstergesi topuklu ayakkabı seçimi kişiden kişiye değişmektedir. Konu sağlık açısından düşünüldüğünde ise topuklu ayakkabılarımız kullanıcının kişisel özelliklerine göre seçilmesi gerektiğini unutmamalısınız.

Dolgu topuklu ayakkabılar, aslında topuklu zevkinden mahrum kalmak istemeyen kullanıcıların tercih ettiği bir kurtarıcıdır. Kısacası topuklu ayakkabıların deneme aşaması da diyebiliriz bunlara. Platform topuklu ayakkabılarda ise topukta küçük bir fark olduğunu söylesek yanılmış sayılmayız. Dolgu topuklu ayakkabılara ek olarak topuk kısmının tabandan daha yüksek olması ile topuklu ayakkabıya giden yolda önümüzü açmaktadır. Topuğumuzun tabanımızdan 5 cm'lik bir farkla yükselmeye başladığı topuklu ayakkabılar ise Ayakkabı Dünyası'nın kullanıcılarına sunduğu birçok çeşidiyle kişisel özelliklerimize göre tercih ederek gün içerisindeki tempomuzu ve sağlığımızı riske atmadan modaya ayak uymamızı sağlamaktadır. Her ayakkabı seçimimizde dikkat edeceğimiz bazı hususlarla günün stresini arttırmadan rahatça kullanabileceğiniz noktalara dikkat etmelisiniz. İlk olarak ayakkabımızı en uzun parmağımıza göre seçerken rahatça sığabilen bir genişlikte olmasına, gün içerisinde taşıyabileceğiniz ağırlığa sahip olmasına, küçük veya büyük olmamasına özen göstererek eni geniş veya dar kalıp ayakkabıları tercih etmelisiniz. Bu sayede günlük hayatımızı yaşarken bizim bir parçamız haline gelen ayakkabılarımızla rahat ve emin adımlarla ilerlemek bizi her zaman bir adım ileriye götürecektir. Almaya doyamadığımız ve modanın vazgeçilmez parçası olmayı başaran topuklu ayakkabı modelleriyle gardırobunuzu doldurmanız için ayakkabidunyasi.com.tr'de keyifli alışverişler…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.