ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Ev temizliğinde uzmanlık konuşur – temizlikyolda.com

Ev temizliğinde uzmanlık konuşur – temizlikyolda.com

Ev temizliği yaptırmak isteyen kişiler uygun arma motoru sayesinde temizlikyolda.com aracılığı ile evlerine en yakın temizlik firması ile bağlantıya geçebilir ve evini temizletebilir.

Yayın Tarihi: 19/08/16 14:08
okuma süresi: 3 dak.
Ev temizliğinde uzmanlık konuşur – temizlikyolda.com
A- A A+
Ev temizlik şirketleri genellikle profesyonel kadro ile çalışsa da bünyelerinde bulundurdukları birçok personel ilgili sağlıklı temizleme eğitimlerini ve iletişim eğitimlerini almadıkları için kişiler ev temizleme şirketlerinden yeterli memnuniyetin sağlanmadığı durumlar ortaya çıkmıştır. Kişiler özellikle evlerini temizletirken belirli hijyen kurallarının uygulanmasını isteyebilmektedir. Bu kurallar genellikler şunlardır;
  • Kanserojen madde içeren kimyasalların kullanılmaması

  • Uygun temizleme kimyasallarının kullanılması

  • Yüzeye uygun olan temizlik ürünlerini seçilmesi

Gibi kurallardır. Bu kurallara uygun olarak çalışılsa da birçok ev temizlik şirketinin kullandığı kanserojen madde içeren kimyasalların bulunduğu ortaya çıkmıştır. Sizler de eğer sağlık açısından bir sorun yaşamadan evlerinizi temizletmek istiyorsanız temizlikyolda.com üzerinden işlem yapabilirsiniz. Yeni bir girişim olarak ortaya çıkan bu site ev temizliği fiyatlarında uygun gündelikçiler bulmanızı ve evinizi temizletmenizi sağlamaktadır.

Kişiler özellikle belirli sağlıklı temizleme eğitimlerini almış ve iletişim becerileri eğitimini tamamladığı için memnuniyetiniz yüksek olması olasıdır. Firmalar içinde bulunan personeller deneyimli kişilerden seçildiği için ev temizlik işlemleri kısa bir sürede bitirilmektedir. Bu işlemin kısa sürmesi ise sizlerin zamandan tasarruf etmenize olanak tanımaktadır. Site üzerinden arama butonuna basarak evinize en yakın temizlik firması ile bağlantıya geçebilir ve evinizi temizletebilirsiniz. Yaptırabileceğiniz temizlikler şunlardır;

  • Ev temizliği

  • Perde yıkatma

  • Halı yıkatma

  • Kuru temizlik gibi işlemleriniz uzman personeller tarafından oldukça hızlı bir şekilde yapılmakta ve zamandan tasarruf sağlamanıza fırsat tanımaktadır.

Kişiler evlerini emanet edecekleri kişilerde özellikle güvenliği göz önünde bulundurdukları için firmamızdaki kişilerin güvenliği sarsıcı bir hareketleri bulunmaması konusunda da eğitimler verilmekte ve personellerimiz profesyonelleştirilmektedir. Sizlerde temizlikçi fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız eğer temizlikyolda.com a uğramadan geçmeyin.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.