ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Diş rahatlığı için Black Powder

Diş rahatlığı için Black Powder

Diş Rahatlığı için Black Powder Dişlerinizin bakımına önem verme konusunda aksaklıklar yapıyor ve ya gereken önemi sağlamak için nasıl bir ürün kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz.

Yayın Tarihi: 23/08/16 13:22
okuma süresi: 3 dak.
Diş rahatlığı için Black Powder
A- A A+
Dişlerinizin bakımına önem verme konusunda aksaklıklar yapıyor ve ya gereken önemi sağlamak için nasıl bir ürün kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. öncelikle diş bakımı denildiği zaman sadece diş lekeleri dişleri beyazlatma akla gelmemeli. Bununla birlikte dişlerin bakterilerden arındırılması ve ağız kokusunun önlenmesi gibi aynı zamanda dişlerin çürümesinin de önüne geçilebilmesi için bir bakım sağlanması gerekmektedir. ülkemizde ise tüm bunları bir arada sağlayabilecek bir ürün olarak black powder bulunmaktadır ve bunu kullanarak dişiniz ile ilgili bir çok sorunu hayatınızdan çıkarabileceksiniz. Black powder sadece bir diş beyazlatıcı değildir aynı zamanda diş ve ağız bakımını da sağlayabilen ekstra katkılı bir üründür. Tabi en başta ki özelliği dişleri beyazlatma özelliğidir ve genel olarak bakıldığı zaman çoğunlukla sırf bunun için tercih edilmektedir.

Ancak bunun için bile kullanılıyor olsa gene de diğer konularda da fayda sağladığından dolayı güvenilir bir şekilde kullanım imkanı sağlamaktadır. özellikle black powder kullanırken bazı alışkanlıkları da yeniden edinebileceksiniz. Bunların başında da düzenli diş fırçalama gelmektedir. Her ne kadar black powder kullanmadan önce diş fırçalama alışkanlığı bir şekilde bulunsa da aslında bunun pek de doğru ve günde 2 kere olacak şekilde olmadığını biliyoruz.

Ne yazık ki ülkemizin geniş bir kısmı diş fırçalama işlemini ya sabahları ya da sadece akşamları yapmaktadır. Bu yüzden de black powder kullanımı yaptığınız zaman sabah ve akşam olmak üzere düzenli bir kullanım yapma alışkanlığını tekrar elde edebiliyorsunuz. Sabahları kahvaltıdan sonra dişlerinizi önce black powder ile fırçalamanız gerekmektedir ve sonrasında da normal diş macunu ile fırçalamanız gerekmektedir.

Aynı işlem akşamları da uygulanmaktadır. Eğer sağlıklı bir şekilde dişlerinizin beyazlamasını ve lekelerden kurtulmayı istiyorsanız buna çok dikkat ederek düzenli bir alışkanlığı kendinize edindirmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda diş üzerinde yemeklerden sonra oluşan bakteriler hem renk sorunu yaratırken hem dişlerin çürümesini sağlamakta hem de ağız kokusuna neden olmaktadır. Ancak artık bu diş beyazlatıcı orjinal black powder düzenli bir şekilde kullanıldığı için bakteriler dişlerinize zarar vermeden çok kısa bir süre içerisinde bakterileri dişlerinizden temizlemiş olacaksınız ve doğal olarak da sadece dişlerinizin beyazlamasına katkıda bulunmuş olmayacak ağız içinde oluşabilecek ve diş minelerinde gerçekleşebilecek zararların da önüne kısa sürede geçmiş olacaksınız. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.