ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Fenerbahçe lige kötü başladı

Fenerbahçe lige kötü başladı

2016-2017 Turgay Şeren Ligi bu hafta başladı ve daha ilk haftadan çekişmeli karşılaşmalara sahne olacağını gösterdi. İlk hafta karşılaşmalarında Beşiktaş ve Galatasaray ligin yeni takımları ile karşılaştılar.

Yayın Tarihi: 25/08/16 08:55
okuma süresi: 3 dak.
Fenerbahçe lige kötü başladı
A- A A+
2016-2017 Turgay Şeren Ligi bu hafta başladı ve daha ilk haftadan çekişmeli karşılaşmalara sahne olacağını gösterdi. İlk hafta karşılaşmalarında Beşiktaş ve Galatasaray ligin yeni takımları ile karşılaştılar. Beşiktaş Alanyaspor'u rahat geçerken Galatasaray Karabükspor karşısında epeyce zorlandı. Son dakikalarda bulduğu golle maçı tek farklı kazanan sarı kırmızılı ekip üç puanla başlayan takımlar arasında yer aldı.

Ancak Fenerbahçe için aynı durum söz konusu olmadı. Yıllardır deplasmanda kazanma başarısı gösteremediği Medipol Başakşehir karşısına çıkan Fenerbahçe yine sahadan boynu bükük ayrıldı. Vitor Pereira'yı gönderdikten sonra Hollandalı çalıştırıcı Advocaat ile anlaşan sarı lacivertliler yeni hoca rüzgarı ile UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk karşılaşmasında Grasshoppers ile karşılaşmış ve hem oynanan futbol ile hem de alınan sonuç ile tatmin etmişti. Ancak o maçın yıldızı olarak lanse edilen Salih Uçan Başakşehir maçındaki etkisiz görüntüsü ile hayal kırıklığı yarattı.

Daha maçın başında geriye düştü Fenerbahçe. Bu dakikadan sonra yoğun bir baskı kursa da yakalanan pozisyonları bir türlü golle sonuçlandıramıyordu. Bu aşamada Emre Belezoğlu Emanuel Emenike'ye yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kart görüp takımını on kişi bırakınca tüm ibreler Fenerbahçe'ye döndü. Gelmeyen gol, stresi de beraberinde getirirken bir kırmızı kart da Fenerbahçe'ye geldi. Mehmet Topal da rakibinin kaval kemiğine sert bir şekilde müdahale etti ve oyun dışı kaldı. Topal'ın lig tarihindeki ilk kırmızı kartı bu oldu.

Kalan dakikalarda tüm baskılarına rağmen gol bulamayan Fenerbahçe sahadan da 1-0 yenik ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun alkışlanan oyuncusu Fernandao'ya karşı tribünlerden de homurtular yükselmeye başladı daha ilk maçtan. Bunda Brezilyalı'nın Galatasaray'a transfer olabileceği dedikodularının da etkisi olduğu düşünülüyor.

Sonuç olarak Fenerbahçe lige iyi başlamadı. Ancak oynanan oyun ile ilgili en azından Türkiye açısından umut var. Rakiplerine göre daha zor bir ekiple ilk maçına çıkmış olması da hafifletici bir sebep olarak görülüyor. Transfer çalışmalarına da devam ediyor olması belki gelecek adına umut verici olabilir. Siz de iddaa programına hemen göz atın, ligin heyecanını sonuna kadar yaşayın! ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.