ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Yeni saç fikirleri ve alternatifleri

Yeni saç fikirleri ve alternatifleri

Yaz tatiline girdiniz veya haftasonu unutamayacağınız bir partiye davet edildiniz. Bu süreçte kendinizi yenilemek, arkadaşlarınız ile farklı bir değişim rüzgârında vakit geçirmek istiyorsunuz. O halde hiç durmadan saçlarınızda değişiklik yapmaya başlayın. Çünkü en çok dikkati çeken detay saçlardır. Köklü değişimlerin en çekici ve en çarpıcı olanı saçlarda ki değişimlerdir. Moda günlüklerini e takip ettiğinizde durum bundan yanadır. Saçlarınızda yapacağınız harikulade değişimler etrafınızda ki kişiler tarafından oldukça beğenilecek ve olumlu yorumlar almanızı sağlayacaktır.

Yayın Tarihi: 22/09/16 11:48
okuma süresi: 3 dak.
Yeni saç fikirleri ve alternatifleri
A- A A+
Yaz tatiline girdiniz veya haftasonu unutamayacağınız bir partiye davet edildiniz. Bu süreçte kendinizi yenilemek, arkadaşlarınız ile farklı bir değişim rüzgârında vakit geçirmek istiyorsunuz. O halde hiç durmadan saçlarınızda değişiklik yapmaya başlayın. Çünkü en çok dikkati çeken detay saçlardır. Köklü değişimlerin en çekici ve en çarpıcı olanı saçlarda ki değişimlerdir. Moda günlüklerini e takip ettiğinizde durum bundan yanadır. Saçlarınızda yapacağınız harikulade değişimler etrafınızda ki kişiler tarafından oldukça beğenilecek ve olumlu yorumlar almanızı sağlayacaktır. Ülkemizde marka haline gelmiş olan Manic Panic saç boyası size hareketli gecelerde oldukça yardımcı olacaktır. Yeni ve hiç denenmemiş farklı bir stili, saç rengini saçlarınızda uygulayarak yenilikler ile parti gecesine veya bütün yaz sezonuna damga vurabilirsiniz.

Birbirinden renkli saç boyası seçeneklerinin yer aldığı marka adı altında istediğiniz saç boyasını ve ruj bulmak çok mümkündür. Mor, lila, pembe, mavi ve tonlar vb. saç boyası renkleri sizin tercihinize sunulmuş bir şekilde sizleri beklemektedir. Her biri birbirinden kaliteli olan bu renkler canlı, uçuk kaçık renk seçeneklerinden oluşmaktadır. Farklı bir tarz yakalamak isteyen, yeni ve değişik fikirlere açık olan kişiler için tam aradıklarını buldular diyebilmek mümkündür. Uzun süre boyunca saçınızda kullanabileceğiniz bu boyalar uygun fiyata satışa sunulduğu gibi denizde, havuzda dahi rahat bir kullanım sağlamaktadır. Bu sezon en çok kullanılan saç boyası rengi genelde mavi saç boyası olarak gözlemlenmiştir. Partiye hazırlık için çok iyi bir renk tonu olan mavi seçeneği yarı kalıcı bir güzellik sunarak yarı yolda kalmamanızı da sağlar.

İletişim adresi

Saçlarınızda değişim istiyorsanız ve hala hangi rengi uygulayacağım derdindeyseniz mavi saç boyası alternatifleriniz arasında yer alabilir. Rahat bir yaz, eğlenceli bir parti ve yeni bir değişim için çok iyi bir seçim olan mavi tonunu aynı zamanda kıyafetleriniz ile de çok farklı bir kombin oluşturarak kendinizde yeni bir yapabilirsiniz. Değişime hazır olanlardan iseniz siz de http://www.manicpanicturkiye.com/ adresini ziyaret edip Manic Panic markasının canlı renklerinden istediğinizi alıp küçük bir değişikliğe gidebilirsiniz. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.