ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Hızla yükselen ülkemizin en kaliteli islami otelleri, size iyi gelecek

Hızla yükselen ülkemizin en kaliteli islami otelleri, size iyi gelecek

Daha çok Müslümanlar tarafından tercih edilen ve Müslümanların hayalindeki tatili yaşaması için kendine has bir konsepte sahip olan termal oteller; tesettürlü bayanlara, namaz kılmaya özen gösteren bay ve bayanlara kısacası dinini en güzel şekilde yaşamak isteyen herkese hitap ediyor.

Yayın Tarihi: 22/09/16 13:37
okuma süresi: 3 dak.
Hızla yükselen ülkemizin en kaliteli islami otelleri, size iyi gelecek
A- A A+

Daha çok Müslümanlar tarafından tercih edilen ve Müslümanların hayalindeki tatili yaşaması için kendine has bir konsepte sahip olan termal oteller; tesettürlü bayanlara, namaz kılmaya özen gösteren bay ve bayanlara kısacası dinini en güzel şekilde yaşamak isteyen herkese hitap ediyor. Sizler de tesettürlü olduğunuz için sıradan otellerde kendinizi rahat hissetmiyorsanız, birçok otelin dine uygun olmayan alkol vb. konseptlerinden rahatsız oluyor ve vicdanınızı da rahatsız hissediyorsanız Tesettür oteller ile dininizi en iyi şekilde yaşayabilir; tatil keyfinizin gölgelenmesinin önüne geçebilirsiniz. İşte tam da bu amaçla hizmet gösteren, tatilinizin en iyi şekilde geçmesi için faaliyet gösteren İslami oteller; ülkemizin hemen hemen bütün tatil yörelerinde Müslümanlara keyifli bir tatil sunmaya devam ediyor. Bu yaz sizler de Antalya İslami oteller için bu http://www.islamioteldetatil.com/ adresindeki şanslı müşteriler arasındaki yerinizi almaya ne dersiniz?

Bodrum İslami Otelleri; Mahremiyetinize Saygı Duyuyor

İslam dininin gerekliliklerini göz ardı etmeden, vicdanınız da rahat bir şekilde tatil geçirebileceğiniz İslami termal oteller; bay ve bayanların ayrı ayrı olarak yüzdüğü ve güneş ve kumun keyfini çıkarabildiği çevrelenmiş plajlara ve deniz bölmelerine sahip. Yani yüzme ve güneşlenme keyfini, başkalarının bakışları sizin üzerinizde olmadan kolaylıkla çıkarabilecek ve kendinizi hem dinlenmiş hem de huzurlu hissedebileceksiniz. Bu konseptte hizmet veren Bodrum İslami oteller; sadece ayrı ayrı düzenlenen plaj bölmeleri ile değil de bay bayan için özenle hazırlanan sauna, hamam, fitness merkezi vb. odaları ile de hizmet veriyor. Yani tüm ihtiyaçlarınızı tamamen sizin gibi tesettürlü bayanlarla ya da Müslüman erkeklerle birlikte aynı ortamda giderebilecek; mahremiyetinizi koruyabileceksiniz.

Antalya'nın En İyi İslami Otellerinden Azra Resort Hotel ile Tanışın!

Antalya ilimizde de özellikle son yıllarda İslami oteller sayısında büyük bir artış gözlemleniyor. Yeni İslami otellerin sayısı artarken, hizmet değiştirmeye karar veren ve tamamen konseptini İslami otel kurallarına uyarlayan otellerin sayısı da her geçen gün artıyor. Uzun yıllardır İslami otel sertifikası ile hizmet veren ve güvenilir oteller içerisinde yer alan Azra Resort Hotel; Antalya Kemer'de tercih edebileceğiniz İslami otellerden sadece bir tanesi. Yıllardır yoğun bir müşteri kitlesine sahip olan bu otelde bu yaz sizler de konaklayarak; güvenilir bir İslami otelde tatilinizi geçirebilirsiniz. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.