ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Sılatur ile umre yapın

Sılatur ile umre yapın

Hac mevsimi dışında Müslümanların kutsal topraklara gelerek Kâbe'yi ziyaret edip ibadetlerini gerçekleştirdikleri fiile umre denir. Dini anlamda ise bir zamana bağlı kalmadan hac ziyaretinde olduğu gibi ihram giyip tavaf yapmak, say etmek demektir. Mezheplere göre bu ziyaret sünnet ya da farz bir ibadet olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yayın Tarihi: 22/09/16 13:42
okuma süresi: 3 dak.
Sılatur ile umre yapın
A- A A+
Hac mevsimi dışında Müslümanların kutsal topraklara gelerek Kâbe'yi ziyaret edip ibadetlerini gerçekleştirdikleri fiile umre denir. Dini anlamda ise bir zamana bağlı kalmadan hac ziyaretinde olduğu gibi ihram giyip tavaf yapmak, say etmek demektir. Mezheplere göre bu ziyaret sünnet ya da farz bir ibadet olarak karşımıza çıkmaktadır. Hanefi mezhebi ve Maliki mezhebinde bu ibadeti yapmak sünnet, Şafii mezhebi ve Hanbelî mezhebinde de farzdır. Bu ibadet için birçok insanın başvuru yapması her ülke için gidebilecek insan sayısını kısıtlamaktadır. Yine de özel firmaların ortaya çıkması sonucunda bu ibadeti gerçekleştirebilecek birey sayısında esneklik sağlanabilmektedir. Bu firmalar umre fiyatları açısından da oldukça fazla seçenek sunmaktadır.

Turlar

Hac ziyaretlerinde olduğu gibi umre ziyaretlerinde de hem diyanetin hazırlamış olduğu turlar düzenlenmekte hem de özel hac ve umre firmaları tarafından da turlar düzenlenmektedir. Bu turlar belirli sayılarda ki bireylerin bir araya gelerek oluşturduğu toplulukların bu ziyaretleri gerçekleştirmelerini olanak sağlamaktadır. Firmaların düzenlemiş oldukları umre turları birçok hizmeti bir arada barındırmaktadır. Güler yüzlü hizmeti sunan profesyonel çalışanlarla birlikte uygun fiyatlara kaliteli, konforlu ve güvenilir turlara katılabilmektesiniz. Bu turlar içerisinde özel olarak gidilip görülen yerlerde mevcuttur. Bu turlar arasında Kudüs turları da yapılmaktadır. O özel beldelerde gezilecek yerler arasında Küba ve Cuma mescidi, Cennetül Baki Mezarlığı ve Uhud şehitleri mezarlığı da yer almaktadır.

Özel Turizm Acenteleri

Birçok özel firmanın son zamanlarda faaliyet gösterdiği bu alan oldukça geniş bir kitleye seslenmektedir. Müslüman birçok insanın farz olan ibadetini yerine getirmek için can attığı bu dönemde kişilere güzel bir hizmet sunmayı amaçlayan firmalar titizlikle çalışmalarını sürdürmektedirler. Güler yüzlü çalışanların bulunduğu, planlı bir çalışma programı olan, müşteri konforunu düşünen, bireylerin güvenliğini göz önünde tutan ve uygun ödeme seçenekleri sunarak müşterilerine kolaylık sağlayan bu firmalardan bir tanesine göz atmak isterseniz yapmanız gerek http://silatur.com.tr/umreadresini ziyaret ederek size uygun turlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz ibadetlerinizde size göre hizmet sunan firmaları tercih etmeniz oldukça önemlidir. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.