ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İzmir Evden Eve Nakliyat Firmaları

İzmir Evden Eve Nakliyat Firmaları

Taşımacılık hizmetlerinin sürekli aktif olduğu, özellikle 2014 yılı itibari ile kentsel dönüşümle birlikte çok sayıda göç alan şehirlerimizin başında gelen İzmir'de 2017 yılında da evden eve nakliyat sektörü hızlı geçeceğe benziyor.

Yayın Tarihi: 05/01/17 12:45
okuma süresi: 4 dak.
İzmir Evden Eve Nakliyat Firmaları
A- A A+
Taşımacılık hizmetlerinin sürekli aktif olduğu, özellikle 2014 yılı itibari ile kentsel dönüşümle birlikte çok sayıda göç alan şehirlerimizin başında gelen İzmir'de 2017 yılında da evden eve nakliyat sektörü hızlı geçeceğe benziyor. Nakliye firmalarının müşterilerine sunduğu ayrıcalıklar ve indirimli evden eve taşıma hizmetleri rekabeti en üst düzeye çıkarmayı başarıyor. Müşterilerin seçim yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bir açıklamada bulunan izmir evden eve nakliyat firması yetkilileri merdiven altı sözde şirketlerin tercih edilmemesi gerektiğini vurguladı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından açıklama yapan www.guven-tas.com sahibi Yakup Ünal bir çok önemli noktaya değindi. Nakliyat ve lojistik sektöründe 1985 yılından bu yana kaliteli bir şekilde hizmet verdiklerinin altını çizen Ünal, evden eve nakliyat işin emek ve büyük sermaye gerektiren bir sektördür, maalesef günümüzde bir kaç kamyonu olan hemen nakliyat işine atılıyor ve bir süre sonra beklediğini bulamayınca iflas bayrağını çekiyor dedi. Dilerseniz şimdi size firma yetkilisinin yaptığı açıklamalardan satır başlarını aktaralım.

Güven-taş İzmir Evden Eve Nakliyat

Biz Güven-taş olarak özellikle İzmir'de büyük başarılara imza atmış firmayız. Nakliyat işine başlarken müşteriye duyduğumuz saygı ve alt yapımıza harcadığımız yatırımların meyvelerini topluyoruz. Günümüzde yeni açılan evden eve firmaları bu konuda çok sabırsız davranıyor, büyüklerimizin bir sözü vardır "emek olmadan, yemek olmaz" diye son derece doğru bir söz tam anlamı ile bizim ev taşıma işini anlatıyor. Şuanda nakliyat işinde öyle bir noktaya geldik ki asansörlü taşıma hizmetimizin yanı sıra, nakliyat işi yapan küçük ölçekli firmalara asansör kiralama servisi veriyoruz. Bu sayede yüksek ücretler ödemeden kiralama yöntemi ile evden eve taşıma hizmetleri verebiliyorlar. Güven-taş her zaman işini dürüst şekilde yapan firmaların yanında olacaktır, 2017 yılı içinde özellikle izmir evde eve alanında büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. Filomuza yeni nakliye araçları ekleyip çok daha geniş çaplı ev taşıma faaliyetleri yürüteceğiz.

Sadece İzmir içinde değil Türkiye'nin dört bir yanına nakliyat hizmetimizi daha yaygın ve etkin bir şekilde sunmayı planlıyoruz. Bu konuda gerek alt yapımıza gerekse de bünyemizdeki personele son derece güveniyoruz. Her fırsatta dile getirdiğimiz bir hususta personellerimize olan hassasiyetimizdir, evden eve nakliyat için özel olarak eğitim almış başarılı ve uzman kadroya sahibiz kendilerini sürekli yenileyen ve uluslararası düzeyde sertifikalara sahip çalışanlarımız bize bu yolda oldukça yardımcı oluyor. Sizde taşımacılık alanında yaptığımız başarıları, referanslarımızı ve iletişim bilgilerimizi incelemek için https://www.guven-tas.com/evden-eve-nakliyat bölümünü kullanabilirsiniz. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.