ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Sadece Kırmızı Gül Mü Aşkı Simgeler?

Sadece Kırmızı Gül Mü Aşkı Simgeler?

Sevgimizi insanlara göstermenin türlü türlü yolu bulunmaktadır. Bu yollardan hepsini deneyerek sevgimizi karşı tarafa göstermişizdir.

Yayın Tarihi: 15/02/17 15:45
okuma süresi: 3 dak.
Sadece Kırmızı Gül Mü Aşkı Simgeler?
A- A A+
Sevgimizi insanlara göstermenin türlü türlü yolu bulunmaktadır. Bu yollardan hepsini deneyerek sevgimizi karşı tarafa göstermişizdir. Sadece gözlere bakmak bile sevgiyi temsil eden, aşkı anlatan bir yoldur. İnsanlar bu kadar küçük şeyden bile aşkı, sevgiyi alabilir ve buna kapılıp hayatını bununla geçirebilir.

İnsanların, dünyanın en büyük eksikliği sevgidir. Zaten ondan dolayı küçücük bir şey bile çok büyük anlamlar taşımaktadır. İşte bu aşkı anlatan küçücük şeyler arasında çiçeklerde vardır. Çiçek haricinde meyve sepeti sık gündeme gelen mutlu eden küçük şeyler arasındadır. Bir kadını özellikle en mutlu eden şey çiçeklerdir. Tabi sadece kadınlar değil erkeklerde bazı çiçeklere karşı özel ilgisi bulunmaktadır. Ondan çiçekler her cinsten ve her yaştan kişiye hitap ederek sevgi taşımaktadır.

Peki, sizce tek aşkı anlatan kırmızı gül müdür?

Asla. Bir anket yapılsa ve 100 kişiye sorulsa aşk denince akla ne geliyor diye, evet birçok kişi kırmızı gül diyecektir. Ama herkesin cevabı kırmızı gül olmayacaktır. Bunun sebebi hem kişilerin zevklerinin farklı olmasıdır, hem de bu aşkı yaşayış şekline göre de değişmektedir. Aslında aşkı tanımlayan, anlatan birçok çiçek vardır. Bunlara örnek verecek olursa eğer kırmızı lale de bu aşkı sembolize eden bir çiçektir. Diğer çiçeklere ve anlamlarına göz atacak olursak eğer;

Sterliçya Sıcak Sevgi

Ağlayan Gelin İsyan

Beyaz Lale Saflık Temizlik

Pembe Glayör Zerafet

Kırmızı Glayör İstek

Kırmızı Lale Seni Seviyorum

Beyaz Gül Masumiyet

Sarı Glayör Kıskançlık

Beyaz Karanfil Temizlik, Saflık

Sarı Lale Gerginlik

Kırmızı Karanfil Sevgi

Pembe Karanfil İçtenlik

Anemon Gençlik

Beyaz Glayör Dostluk

Kırmızı Gül Aşk

Sarı Karanfil Hüzün

Pembe Gül Gönlüm Senindir

Sarı Gül Sıcak Sevgi

Orkide Gurur

Pembe Lale Anlayış

Nilüfer Gelecek Yenileme

Menekşe Alçak Gönüllü

Kamelya Mağrur

Lilyum Güven

Mor Glayör İnanç

Peki, başka bir şey ise bu çiçeklerin renkleridir. Genelde kırmızı renge yükselen aşktır. Beyaz masumiyettir. Pembe şefkat, mavi iyi huylu, yeşil ümit, mor zenginlik, sarı isyan, siyah seni seviyorum, gri ise anlayışı simgeler. Yani aşk kırmızının olabilir ama sevgi galiba siyaha ait bir anlamdır. Birçok insan siyah rengini sevmese de siyah çiçek zor bulunan biraz zorlayan bir çiçektir. Bundan dolayı sevgide az bulunduğu için birbirlerini dengeleyen bir renktir.

İşte bu güzel anlamlı çiçekleri sevdiğiniz kişilerle paylaşmak için en uygun sitede ciceksatis.com 'dan ulaşabilirsiniz. Sevginizi karşı tarafa çiçek siparişi ile paylaşabilirsiniz. İnsanları mutlu etmek çok zor değil bir çiçek gönder yeter. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.