ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Yükselen Yeni Trend: Tayt

Yükselen Yeni Trend: Tayt

Kadınların vazgeçilmezi olan bazı parçalar vardır. Örneğin siyah elbise, beyaz gömlek gibi olmazsa olmaz parçalar.

Yayın Tarihi: 22/02/17 12:11
okuma süresi: 4 dak.
Yükselen Yeni Trend: Tayt
A- A A+
Kadınların vazgeçilmezi olan bazı parçalar vardır. Örneğin siyah elbise, beyaz gömlek gibi olmazsa olmaz parçalar. Bir diğeri de yükselen yeni trend: tayt. Son yıllarda birçok bayanın tercih ettiği taytların giyilebileceği farklı farklı yerler vardır. Özellikle zayıflamak isteyen bayanlar için spor salonuna giderken ya da koşu yaparken en çok tercih edilen parçalardan olan taytın, giyilebileceği başka pek çok alan daha vardır.

Yalnızca şık ve estetik görünümüyle değil aynı zamanda oldukça rahat olmasıyla da kadınların son zamanlarda tercihi olan taytlar günlük şıklığınızı da tamamlayabilecek parçalardandır. Ayrıca bütün vücudunuzu saran ve sizi çok daha zayıf gösteren taytlar bu özelliğiyle de kadınlar tarafından çok seviliyor. Son yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da taytları oldukça sık göreceğiz gibi görünüyor. 2017 dar, geniş, siyah ve rengârenk taytlar stilinizi canlandıracak. Bu senenin en moda tayt modellerini sizler için inceledik.

Basic Taytlar

Basic tayt denince hepimizin aklına gelen dar ve siyah, klasik taytlardır. Klişe gibi geliyor olabilir, fakat siyah, dar taytlar asla eskimeyen klasik bir tayt modelidir. En çok spor salonuna giderken, yürüyüş yaparken, antrenmanda ya da her hangi bir spor yaparken tercih edilen bu tayt modeli yalnızca spor yaparken değil, aynı zamanda günlük hayatta da giyinebilir. Beyaz bir tişörtle kombinleyebileceğiniz siyah taytınızla oldukça basic bir görüntü elde edeceksiniz. Unutmayın bazen en şık olan, sade olandır.

Deri Taytlar

Asi ve rock bir görünüm veren deri taytlar da bu yıl oldukça trend. Özellikle asi ruhlu kadınların tercihi olan bu taytlar, yine bu yıl oldukça moda olan postal botlarla ya da çizmelerle kombinlendiğinde adeta bir motorcu kadar havalı bir görüntü veriyor.

Bir de bordo ya da mor tonlarda koyu bir rujla makyajınızı yaparsanız, görenleri büyülemeye hazır olun. Arkadaşlarınızla akşam eğlenmeye çıktığınızda tercih edebileceğiniz bu iddialı tayt modeli, sizi kurallı yıkacak cesareti verecek ve akşamın en şık kadını yapacak. Gözlerin üzerinizde olacağını unutmayın.

Bol Paça Taytlar

Tayt denince aklınıza yalnızca dar modeller mi geliyor? Bu yıl tayt modasına yeni bir soluk geliyor. Dar tayt modelleri olduğu gibi bol paçalı tayt modelleri de bu yıl çok moda. Günlük hayatınızda gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu tayt modeli size hem rahatlık, hem de şıklık veriyor. Geniş kollu bir bluzla kombinlemenizi önerdiğimiz bu model, sizi zamanda yolculuğa çıkararak, İspanyol paça modasına geri götürecek.

Rengarenk Taytlar

Tayt yalnızca siyah ya da koyu renklerde olur sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 2017 yılında içinizi kıpır kıpır yapacak rengârenk taytlar bomba gibi geliyor. Ben renkli giyinmekten vazgeçemem diyorsanız bu taytlar tam size göre. Özellikle bahar ve yaz ayları yaklaşırken içinizi ısıtacak bu renkli taytlardan gardırobunuza hemen bir tane edinmek için vakit kaybetmeyin. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.