ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Kaliteyi Depositphotos İle Ara

Kaliteyi Depositphotos İle Ara

İnternette resim aramak için tıkladığımızda birçok alakalı alakasız resimler sıralanmaktadır karşımıza.

Yayın Tarihi: 22/03/17 14:56
okuma süresi: 4 dak.
Kaliteyi Depositphotos İle Ara
A- A A+
İnternette resim aramak için tıkladığımızda birçok alakalı alakasız resimler sıralanmaktadır karşımıza. Onlara bakınca bazen arama motoruna ne yazdığımızı bile unutabiliyoruz. Öyle olunca aradığımız temayı bizim karşımıza çıkaracak bir siteye ihtiyaç duyuyoruz. Bu durumda biz, bize uygun resimler sunacak sitelere yöneliyoruz. Depositphotos bu konuda bize yardımcı olabilecek bir sitedir. Siteye girdiğimizde kocaman bir arşivle karşılaşıyoruz. İlk sayfadaki Depositphotos ile Ara kısmına aradığımzı kelimeyi girdiğimizde karşımıza aradığımız kelime temalı bir çok resim çıkacaktır. İşte aradığımız resimlere buradan çok kolay ulaşmış olduk. Oldukça kaliteli ve birçoğu orijinal olan bu resimler hazırladığımız siteye canlılık, heyecan, duygu katacaktır. Şunu unutmamalı ki sitemizin konusu ne olursa olsun görüntü her zaman daha ön planda olmuştur. Güzel bir görüntü arşiviyle siteyi tıklanır hale getirmek mümkündür.

Fotoğrafta Tenis Topu

Bir top ne kadar etkili çekilebilir ki diye düşünenler olacaktır. Bun görmek için hemen Depositphotos sitesini tıklayıp bakabilirsiniz. Bir tenis topu yüzlerce farklı tema halinde karşımıza çıkabilir. Bunda bu resimleri çekenlerin payı olduğu kadar bu resimleri bu siteye koyanların da emeği söz konusudur. tenis topunu elinize alıp evirin çevirin sonra tekrar tersten çevirip evirin ne kadar farklı görüntü elde edebiliriz. İşte fotoğrafçılık o bir adet tenis topundan yüzlerce tema oluşturmak ve onu en güzel şekilde fotoğraf halinde sabitleyebilmektir. Tenis topunu ünlü yapacak kadar fotoğraf bulunabilir bu sitede. Her biri sanki bir sanatçının fırçasından çıkmış gibidir. Üstelik fotoğraflarda değişik boyutları ayarlayıp ona göre satın alma seçeneğiniz var. Yani aynı fotoğrafı en küçük boyutta da alabilirsiniz çok büyük boyutta da alabilirsiniz. Böyle olunca farklı boyuttaki fotoğraflar için farklı siteye gitmeye gerek kalmayacaktır.

Tenis İle İlgili Her Şey

Çekeceğimiz fotoğrafta tema tenis olabilir ama biz tenisin çok farklı yönlerlini de çekebiliriz. Mesela tenis alanı, fileler, tenis topu, tenis oynayan kişiler, tenisçinsin kıyafeti, file ve tenis topu gibi yüzlerce tema oluşturulabilir. Fotoğraf sitelerinde de bunu görmekteyiz. Yani tek bir nesne ve etrafındakilerle birlikte yüzlerce tema oluşturulabilir. Bu temalarda ve yüzlerce fotoğrafta ön planda olması gereken şey bizim temel temamız olmalıdır. Bu sağlandığı sürece tenis fotoğrafları oldukça fazla olacaktır. Kaliteli fotoğraflarla insanların karşısına çıkmış olmak oldukça önemlidir. Bu sebeple ana tema etrafında çekeceğimiz fotoğraf hakkında biraz düşünüp sonra çekimi yapmalıyız. Bir de ortam her zaman bizim çekimimiz için hazır halde değildir. Ortamı hazırlayıp temayı belirleyip çekimi nu aşamadan sonra yapmamız gerekebilir. Temayı oluşturmak da oldukça zor bir iştir. Bu aslında fotoğrafı çekmekten daha zor bir iştir. Ortamı hazır hale getirdikten sonra ışığı ayarlamak ve çekimi yapmak kalıyor fotoğraf sanatçısına. Bu aşamadan sonrası fotoğrafın izleyicisine kalıyor. +++

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.