ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Hızlı ve Öfkeli 8 izle Türkçe Dublaj Hdfilmpanosu.com

Hızlı ve Öfkeli 8 izle Türkçe Dublaj Hdfilmpanosu.com

Hızlı ve Öfkeli 8 Dominic Toretto ve eşi Letty adın da ki bu ikili hayatların da elde etmiş oldukları her şeyi birlikte yaptıkları için birbirlerinden gizledikleri hiç bir şey yoktur.

Yayın Tarihi: 23/03/17 11:52
okuma süresi: 3 dak.
Hızlı ve Öfkeli 8 izle Türkçe Dublaj Hdfilmpanosu.com
A- A A+
Hızlı ve Öfkeli 8 Dominic Toretto ve eşi Letty adın da ki bu ikili hayatların da elde etmiş oldukları her şeyi birlikte yaptıkları için birbirlerinden gizledikleri hiç bir şey yoktur. Bu ikili kendi evlerin de masum bir kişilik özelliğine giriyor olsalar da grubun başkanlığını yaptıkları için grup başın da oldukça disipline sahip olan kişilik özelliği altına girerler.

Bunların bu özelliği yani disiplinli olması grup da hiç bir şekil de hiç bir zaman sıkıntı olmamasının en büyük sebebidir. Hızlı ve Öfkeli 8 izle bu ikili çift ise oldukça zeki ve bir o kadar da güce sahip olduğu için uzun zamandan beri başlarına gelen yarışlar da ki olayların hiç birini unutmazlar. O yüzden de eskiden yaşadığı sıkıntıları atlatmak adına da o sıkıntıları kendilerine yaşatmış olan kişilere gereken cezayı verirler. Şu anda ise bu grup oldukça oturmuş ve artık her şeyi de kendi araların da paylaşıp gereken işleri halletmekteler.

Hızlı ve Öfkeli 8 full izle artık bu grup uzun zamandan beri sıkıntı yaşamadığı için başların da ki bu çift bir balayına giderler. Balayı çok güzel bir şekil de ilerlemek de olsa da karşılarına çıkmış olan Cipher adın da ki bir kadın her şeyi bozmak ister.

Ama Dominic Toretto adın da ki adamın eski sevgili olan bu kadın ile gizli bir ilişkisi olduğunu sadece o adam ve Cipher adın da ki kadın bilmektedir. Cipher hiç bir şeyden çekinmediği için o adama ihtiyacı duyduğu için bu iş ile tehdit eder. Hızlı ve Öfkeli 8 türkçe dublaj izle tehdit etmesi de güzel bir şey gibi görünmek de olsa da Dominic Toretto adın da ki adam yeni eşi olan Letty adın da ki kadına da yalan söylemek zorun da kalır.

Ama diğer grup üyelerinin bu durumdan haberi olduğu için Letty adın da ki kadından saklayarak bu görevi başarmak isterler. O yüzden de akıllarına gelen her fikri denemek istemezler. Bakalım< başlarına daha ne gibi belalar gelecek. Filmi izlediğiniz zaman zaten anlamış olacaksınız. Hdfilmpanosu.com herkese iyi seyirler diler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.