ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Odaların Kapısı Mutluluğa Açılıyor

Odaların Kapısı Mutluluğa Açılıyor

Artık odalar sadece uyku için vakit geçirilen mekanlardan çok daha fazlasını vaat ediyor. İnsanlar odalarında keyifli ve verimli vakit geçirmeyi artık bir lüks değil ihtiyaç olarak kabul ediyor.

Yayın Tarihi: 22/04/17 13:23
okuma süresi: 3 dak.
Odaların Kapısı Mutluluğa Açılıyor
A- A A+
Artık odalar sadece uyku için vakit geçirilen mekanlardan çok daha fazlasını vaat ediyor. İnsanlar odalarında keyifli ve verimli vakit geçirmeyi artık bir lüks değil ihtiyaç olarak kabul ediyor. Bu bağlamda oda konseptleri gittikçe gelişiyor ve herkese hitap edebilecek oda konseptleri karşımıza çıkıyor.

Gençlerin kendilerini yansıtacakları hatta kendilerini yeniden keşfedecekleri genç odası tasarımları yetişkinleri kıskandırıyor. Çocuklar ise son zamanların popüler trendi olan arabalı yatak modelleri sayesinde bambaşka bir oda deneyimi yaşıyor. Odalarını paylaşan çocuklara yönelik geliştirilen ranza konseptler ise çocukların ayrı oda özlemine çözüm sunuyor.

Genç odası gençlerin tüm ilgi ve zevklerine hitap edecek çeşitlilikte geliştirilerek geniş bir kitleye hitap ediyor. Gençlerin kaliteli vakit geçirmesini önemseyen genç odaları onlara yeni bir dünyanın kapısını açıyor. Gençlere kendilerini ifade etmenin bir başka boyutunu sunan tasarımlar onlara verimli vakit geçirebilecekleri bir ortam vaat ediyor.

Arabalı yatak günümüzde sadece erkek çocukların değil kız çocukların da gönlünü kazanan bir oda konsepti olmuş durumda. Çocukların beğendikleri, hayalini kurduğu lüks araba modellerini ergonomik formlarıyla sunan arabalı yatak odaları son zamanların modası haline geldi. Ayrıca arabalı yataklarda kullanılan malzemelerin kalitesi de sunulan tasarımın yanında çocukların sağlığını güvence altına almaktadır.

Aynı odayı paylaşmak durumunda olan çocuklar eskiden ayrı bir odanın hayalini kurarlardı. Tüm oda konseptleri tek başına bir odaya sahip olan çocuklara yönelikti. Şimdi ise geliştirilen ranza modelleri sayesinde çocuklar hayallerindeki odayı kardeşleriyle paylaşabilirler. Hatta ranzalar sayesinde çocukların bir oda içerisinde kendilerine ait farklı alanlara kavuşması da kaçınılmaz.

Çocuklarınıza en keyifli oda deneyimini yaşatmak ve odalarının kapısını mutluluğa açmak istiyorsanız www.setay.com.tr adresinden tüm oda çeşitlerini inceleyerek yüzlerce çeşit arasından çocuğunuzun beğeneceği odayı seçebilirsiniz. +++

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.