ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Tudor ile Yola Devam

Tudor ile Yola Devam

Galatasaray başkanı Dursun Özbek sonuçlar her ne olursa olsun önümüzdeki sezonda Hırvat teknik adam Igor Tudor ile yola devam edeceklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 18/05/17 10:07
okuma süresi: 3 dak.
Tudor ile Yola Devam
A- A A+
Galatasaray başkanı Dursun Özbek sonuçlar her ne olursa olsun önümüzdeki sezonda Hırvat teknik adam Igor Tudor ile yola devam edeceklerini belirtti.

Beingsports'a verdiği röportajda "Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki, sonuçlar ne yönde olursa olsun önümüzdeki sezon da Igor Tudor ile yola devam edeceğiz" diyen Dursun Özbek hem kulüpteki oyuncuların durumu hem de yaz transfer döneminde yapmak istediklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bruma'nın gelecek sezon sona erecek kontratını uzatmak istediklerini kaydeden Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Portekizli yıldızın menajeriyle görüşme halinde oldukların belirtirken şunları söyledi: "Bruma çok önemli bir oyuncu ve dünyadaki yıldız adaylarından biri. Kontratını uzatmak için menajeriyle görüşüyoruz. Bir iki pürüz kaldı. Onları da halledip sözleşme imzalayacağız."

Önümüzdeki transfer döneminde kadroya 6-7 takviye yapmak istediklerini belirten Dursun Özbek "Gelecek sezon daha dinamik ve koşan bir takım yaratmak istiyoruz. Bu sezonki eksiklerimiz ve ihtiyaçlarımız göz önünde tutularak liste yapılıyor. Hangi bölgelere oyuncu ihtiyacımız olduğunu tespit ettik. Sağ bek, sol bek, stoper ve santrafor almayı düşünüyoruz. 6-7 oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Cenk Ergün şu anda forvet transferi için çalışıyor." şeklinde konuştu. Dursun Özbek, 6-7 transfer içinde yıldız olacak mı şeklinde sorulan soruya "Yıldız futbolcu sözü hep başımı derde soktu" şeklinde cevap verdi.

Wesley Sneijder'ın kulüpteki geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Galatasaray başkanı "Sneijder marka bir futbolcu. Dünya yıldızı. Onunla bir yıl daha kontratımız var. Gayet iyi oynuyor ama bazen performansında inişler çıkışlar olabiliyor" şeklinde konuştu.

Ayrıca Trabzonspor'dan sezon başında alınan Luis Cavanda transferinden dolayı pişman olduklarını dile getiren Dursun Özbek "Serdar Aziz ile ilgili bir pişmanlığım yok. Cavanda'yı bay Riekering çok istedi. Onun ısrarı üzerine aldık ve bu transferde hatalı olduğumuzu düşünüyorum. Amacım yapılan yanlış transferlerle kulübe mali yük getirmemek" şeklinde konuştu.

Sezonunda bitmesi ile maçlar artık maçlar yavaş yavaş sonlanmaya başladı o bakımdan betboo gibi bahis siteleri önümüzdeki sezona futbol takımları gibi hazırlanmaya başladı. Sizde bu bakımdan
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.