ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Söz ve İçerde Dizisi Neden Bu Kadar Tutuldu?

Söz ve İçerde Dizisi Neden Bu Kadar Tutuldu?

Dizi dünyası bu sezon çok hareketli geçiyor. Dizi severler televizyon ekranlarından olsun, internet den olsun neredeyse bütün dizileri kaçırmamaya çalışıyor.

Yayın Tarihi: 23/05/17 11:22
okuma süresi: 3 dak.
Söz ve İçerde Dizisi Neden Bu Kadar Tutuldu?
A- A A+
Dizi dünyası bu sezon çok hareketli geçiyor. Dizi severler televizyon ekranlarından olsun, internet den olsun neredeyse bütün dizileri kaçırmamaya çalışıyor. Benimde merakla beklediğim diziler var. Bugün size bahsedeceğim sözden bahsedeceğim. Gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesi ile bomba gibi giriş yaptı. Sosyal medyada da yayınlandığı günlerde hep en çok konuşulanlar arasında. Gelelim SÖZ dizisinin neden bukadar tutuğuna bununla ilgili https://haber.com/ kaynaklarından yararlanarak küçük bir araştırma yaptık.

Peki, bu söz dizisi neden çok tuttu. Son zamanlarda ülkemizin içinden geçtiği ortam, yavaş yavaş unutulmaya başlayan milliyetçilik duygularını tekrardan harekete geçirdi. Art arda askeri diziler başladı. Söz de bunlardan biri. Dizinin şuan çok iyi gitmesi oyuncuların karakterlere tam oturması. İnsana o hissi geçirebiliyorlar. Bide beğenilmesin deki en önemli etkende hikayeye pat diye girmedi. Önce karakterleri tanıtarak, bize onlar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı. Sanki aileden yada mahalleden biri gibi karakterleri benimsedik. Hikayede ters köşeler yaparak tahmin etmesi güç sahneler çıkarak diziye ilgi arttı. Bazı yerlerde klişe sahnelerle karşılaşmış olsak da pek rahatsız eden cinsten değil. Aşkı, aksiyonu, gerilimi yerinde tutarak bütün izleyicileri memnun ederek herkesi kendine bağlıyor. haber.com magazin haberleri kaynaklarından edindiğimiz bilgiler şu şekilde devam ediyor.

Aylardır birinciliği bırakmayan içerde tahtından ederek liderliği ele geçirdi. Tabi burada star tv de tebrik etmek lazım. Dizinin yayınlandığı saatlerde hiç reklam koymayarak herkesi mutlu ederek izleyici sayısını kaybetmeyerek diğer diziler reklama girdiğinde de seyirci çaldılar. Bu politikayı yeni başlayan her dizide uyguluyor artık kanallar. Star da bundan yararlandı ve 3 hafta gibi kısa bir sürede reytinglerde zirveye çıktı. Dizinin ufak bir kusuru var oda efektler biraz daha iyi olabilirdi sanki ama o ilerleyen zamanlarda düzeltilir. Bu tür diziler artarak aşk konularından sıkılmış olan izleyicilerde artık ekran başına dönecektir. Söz çok başarılı bir hikaye ile bu senenin en iyi dizilerinden biri olacağını bizlere gösterdi.

https://haber.com Kaynağından Alınmıştır ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.