ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İnternetten Ev tekstili Alışverişi Yapmak

İnternetten Ev tekstili Alışverişi Yapmak

Ev tekstili ihtiyaçlarımızı temin etmek internetin hayatımıza girmesiyle çok kolaylaştı. Yüzlerce seçenek mağaza mağaza gezmek yerine oturduğumuz yerden nevresim, pike, bornoz setleri gibi ürünleri inceleyebiliyoruz.

Yayın Tarihi: 23/05/17 11:30
okuma süresi: 4 dak.
İnternetten Ev tekstili Alışverişi Yapmak
A- A A+
Ev tekstili ihtiyaçlarımızı temin etmek internetin hayatımıza girmesiyle çok kolaylaştı. Yüzlerce seçenek mağaza mağaza gezmek yerine oturduğumuz yerden nevresim, pike, bornoz setleri gibi ürünleri inceleyebiliyoruz. Zevkimize uygun olan ürünü çok daha hızlı seçebilirken, farklı satıcıların fiyatlarını ekranımızdan karşılaştırabiliyoruz.

İnternetten alışveriş yapmadan önce, belirtmeyiz ki ürün fotoğrafları ürün hakkında çok fazla bilgi veremiyor. Çünkü üreticilerin çektiği fotoğraflarda her ürün aynı kalitede gibi algılanabiliyor. Eğer ki alacağımız ürün grubu içerisinde önceden kullandığımız bir ürün var ise internetten temin etmek istediğimiz ürün konusunda daha rahat karar verebiliyoruz. Eğer böyle bir şansımız yoksa sanal olmayan gerçek mağazalardan, aradığımız ürünleri dokunarak almanız bir diğer alternatif. Fakat bu yolu tercih ettiğinizde, mağaza mağaza dolaşıp fiyat ve kalite araştırması yapmaya kendinizi hazırlamalısınız.

Vaktim değerli ve gezmek için zamanım yok diyorsanız, tek çözüm olarak yine bilgisayar ya da cep telefonundan internete gireceksiniz. Artık çoğu site kapıda ödeme seçeneği sunuyor (sipariş ekranlarında artı ücret talep edilebilir, sipariş vermeden ödeyeceğiniz miktarı kontrol etmeniz doğru olacaktır). Böylece kredi kart bilgilerinizi paylaşmadan sipariş verebiliyorsunuz. Bir de ücretsiz kargo seçeneği ile sunan bazı satıcı firmalar, nakliye masrafını kullanıcılar yansıtmadığı için günden güne internetten alışveriş oranları artıyor.

Ev tekstili satışı yapan sitelerde nevresim takımları, pike takımları, yorgan, yastık ve diğer ürün gruplarında ürünleri inceleyebiliyoruz. Özellikle 3D (dijital baskı) nevresim takımları internet ortamında daha fazla çeşitle karşımıza çıkıyor. Ranforce, percale ve saten nevresim takımları gibi farklı pamuk dokunmuş ürünleri kıyaslayabiliyoruz. Son yıllarda bambu ve tencel ipliklerden de dokunmuş, genelde üst sınıf ürünler diye tabir edilen nevresimler de müşteriler tarafından kalitesi onay görmüş birkaç marka tarafından satışa sunuldu. Bambu sınıfında yer alanlar, pamuk ve bambu karışımı içerikle imal ediliyorlar. Taç Tencel nevresim takımları ise okaliptüs ağaçlarından üretilen iplikler kullanılarak üretiliyor. Bambu ve tencel iplikler suyu diğer malzemelere göre daha iy i absorbe edebildikleri için terleme hissiyatını en aza indiriyor. Kullanılan iplik sıklığına göre, ürünlerin ipeksi bir doku kazanmasına katkıda bulunuyor.

Yaz aylarında yatak odalarımız için en iyi alternatif olan pike takımları da teknolojinin gelişmesiyle beraber farklılaşmaya başladı. Bildiğimiz pamuk dokumalar hala pazarda en yaygın olan çeşitler olsa bile, bu sene çıkan Taç serin tutan pike takımları vücuttan çıkan terin ürünün dokusunda kullanılan kristal yüzeylerde tutulmasıyla, sıcak havalarda çok daha keyifli bir uyku yaşatıyor.

Yorgan ve yastık seçimlerimiz için de artık ihtiyacımız olan ürünü bulma imkanımız arttı. Sektörün gelişmesiyle silikon dolgulu yorganların yanında, pamuk, yün, kaz tüyü gibi hazır yorganlar seçenek olarak sunuluyor. Kaz tüyü yorgan özelinde sırt-gıdık oranına bağlı olarak çeşitli fiyat aralıklarındaki ürünleri karşılaştırabilir, bütçenize göre karar verebilirsiniz. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.