ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Pasifik Savaşı 2

Pasifik Savaşı 2

Bilim kurgu kategorisi içerisinde yer alan filmin birincisi izleyiciden tam not almıştı. Devasa robotların canavarlara karşı sergilediği kahramanlık ve aksiyon sahneleri ile büyük bir keyif yaşatmıştı.

Yayın Tarihi: 26/05/17 13:23
okuma süresi: 4 dak.
Pasifik Savaşı 2
A- A A+
Bilim kurgu kategorisi içerisinde yer alan filmin birincisi izleyiciden tam not almıştı. Devasa robotların canavarlara karşı sergilediği kahramanlık ve aksiyon sahneleri ile büyük bir keyif yaşatmıştı. Filmin devamı olarak çekilen Pasifik Savaşı 2 adlı ikinci seride büyük bir heyecanla bekleniyor. Bilim kurgu severler için ideal bir seçim olacak olan film konusu ve sahneleri ile sizi şaşırtacaktır. Film ABD yapımıdır. Vizyon tarihi olarak 23 Şubat 2018 olarak açıklandı. Filmin yönetmen koltuğunda tecrübesi ile ön planda olan Steven S. Deknight oturuyor. Oyuncu kadrosu oldukça güçlü olan film konusu ile de en çok izlenecek filmler arasına gireceğe benziyor. İlk film 2013 yılında seyirci ile buluşmuştu. Aradan geçen zaman içerisinde filmin ikincisi de 2018 yılında sizler ile buluşacak.

Yeni Oyuncu Kadrosu İle Macera Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Robotların insanlar ile tek vücut olarak yer aldığı film de canavarlar ile olan dövüş sahneleri oldukça etkilidir. Efektlerin büyüsüne kapılacak ve gözünüzü ekrandan alamayacaksanız. Bu canavar neslini yok edebilmek için çalışmalara yer veren takım nerden geldiklerini bulmak istiyorlar. Bunun için bir takım oluşturulur ve harekete geçilir. Robotların kullanımı da oldukça zorlu bir süreçtir. Çünkü insanın hafızasını geriye dönük kurcalamakta ve buda insanı güçsüzlüğe doğru itmektedir. Robotları kullananlar bir yandan bununla uğraşırken bir yandan da canavarlarla uğraşmak zorunda kalacaklardır. Filmin ikincisi serisinde yeni oyuncular da bulunuyor. Bu sayede oyuncu performansı da üst düzey armış bulunuyor. Filmi vizyon tarihinden sonra Türkçe dublaj izle seçeneği izle izleyebilirsiniz.

Filmin Bütçesi Sizi Şaşırtacak

İlk çekilen filmin bütçesi oldukça yüksek tutarlarda yer alıyordu. 190 milyon dolar harcanmış ve bu bütçe de 411 milyon dolarlık hasılat elde etme başarısı göstermişti. Pasifik savaşı 2 filminin bütçesi ile ilgili bir açıklama yapılmamasına rağmen ilk filmin bütçesine bakılarak ortaya daha yüksek rakamların çıkacağı görünüyor gibi. Film vizyona girdikten sonra internet üzerinden de izleyebilme imkanınız bulunuyor. Ayrıca 1080p film izle seçeneği ile kaliteli olarak da izleyebilirsiniz.

Film kaldığı yerde devam ediyor. Canavarlar bu sefer daha güçlü olarak geliyorlar. Ayrıca derileri de daha kalın olmakla beraber öldürücü darbeleri de insanlığı tehdit ediyorlar. Bundan dolayı robotların daha güçlü hale getirilmesi gerekiyor. Yeni silahlara sahip olan robotlar ile canavarların dövüşleri sizi çok etkileyecektir. Gözünüzü ekrandan ayıramayacağınız film seri olarak devam edecek gibi görünüyor. Filmde robotların kullanımı da oldukça ilginçtir. Beyin sinyalleri ile bağlanılması filmi daha gerçekçi kılıyor. Full HD izle seçeneği ile filmi kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Yüksek çözünürlükte izleme etkilenme açısından önem taşır. Bundan dolayı filmi bu çözünürlükte izleme gayreti içerisinde olmanız daha keyif almanıza olanak sağlayacaktır.

Kaynak; https://www.guncelfilm.net/ ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.