ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Tesettür Giyimde Alvina Modanın Öncüsü

Tesettür Giyimde Alvina Modanın Öncüsü

Günümüzde tesettür giyim markalarının artmasıyla tesettürlü bayanların alternatifleri de artmıştır. Özellikle düğünlerde, nişanlarda, mezuniyet törenlerinde tercih edebileceğiniz özgün ve şık <a href="https://www.alvinaonline.com/tesettur-abiye-elbise" target="_blank"><strong>tesettür abiye</strong></a> giyim parçalarını Alvina'da bulabilirsiniz. Şifon, polyester, koton gibi kumaşlar kullanarak üretilen abiyeler her yaşa ve her zevke hitap etmektedir.

Yayın Tarihi: 16/06/17 14:38
okuma süresi: 4 dak.
Tesettür Giyimde Alvina Modanın Öncüsü
A- A A+
Günümüzde tesettür giyim markalarının artmasıyla tesettürlü bayanların alternatifleri de artmıştır. Özellikle düğünlerde, nişanlarda, mezuniyet törenlerinde tercih edebileceğiniz özgün ve şık tesettür abiye giyim parçalarını Alvina'da bulabilirsiniz. Şifon, polyester, koton gibi kumaşlar kullanarak üretilen abiyeler her yaşa ve her zevke hitap etmektedir.

Tarzı sadelikten yana olan bayanlar siyahın zerafetini Alvina'da bulabilirken girdiği ortamda fark edilmek isteyen bayanlar da daha canlı renkler tercih edebilir. Genç kızlar ise bel ve göğüs kısmı dantel ile işlenmiş tesettür abiye çeşitlerini kendilerine yakıştırabilirler.

Kullanımı çok eski tarihlere uzanan ferace son zamanlarda kadınlar için günlük giyimden özel günlere kadar farklı alanlarda daha sık tercih edilmeye başlandı. Düz, düğmeli, fermuarlı, kapüşonlu gibi çeşitleri ve farklı renkleriyle çoğu kadının tercih ettiği feraceler farklı şekillerde kombinlenebilmektedir. Hem etek hem pantolon ile rahatlıkla kullanılan bu parçalar bu sene de çok giyinenler arasında olacaktır. Düz siyah feracenin altına bol kesim canlı renk pantolon giyilebilirken bileklere kadar uzun daha sade tek renk veya desenli etekler de kullanılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken husus kullanılan etek veya pantolonun boyu ile ferace boyunun orantılı olmasıdır. Feracelerinizi spor ayakkabı ile tamamlayarak daha rahat bir görüntü kazanabilirsiniz. Taş işlemeli, kolları dantelli feraceleri ise davet edildiğiniz bir düğünde kullanabilirsiniz.

Gün içinde de şıklığından taviz vermek istemeyen bayanların tercihi ise her zaman elbise olmuştur. Özellikle canlı renk ve çeşitli desenlerden oluşan elbiseleri kombinlemek zevkli olduğu kadar dikkat isteyen bir durumdur. Görünümde güzelliği yansıtan detaylar boncuk ve danteller olabilir. Örneğin sade bir elbisede kullanılan manşete işlenen dantel elbiseyi sadelikten kurtarıp çok şık bir hale getirebilir. Veya düz bir elbisede kullanılan gösterişli bir kemer elbiseyi farklılaştırdığı gibi sizin de üzerinizde daha şık duracaktır. Eğer kombin konusunda yeterli beceriniz olmadığını düşünürseniz Alvina kataloglarından faydalanabilirsiniz. Gün aşırı değişen ve gelişen tesettür modasını Alvina ile takip etmek çok daha kolay olacaktır.

Son zamanlarda tesettür giyim kombinlerinde daha sık karşılaşmaya başladığımız pantolonlar farklı kesim tarzları ile muhafazakar bayanların da düşünmeden kullanabileceği şekle getirilmiştir. Alvina'da bulabileceğiniz astarlı, astarsız,koton,şifon gibi pantolonlar rahat ve şık kullanımlarıyla dikkat çekmektedir. Tesettür giyimin öncü markalarından olan Alvina, her zevke hitap eden bluz ve tunikleri ile de dikkat çekmektedir. Sezon trendlerini takip ederek ürettikleri tunik ve bluzları istediğiniz renk ve kesimde gönül rahatlığı ile kombinleyebilirsiniz. Alvina resmi web sitesine bu linkten ulaşabilirsiniz. https://www.alvinaonline.com/yeni-sezon-tesettur-giyim

Tesettür kombinin tamamlayıcı parçası eşarplardır. Eşarp ve şal seçiminde genelde kıyafetimize uygun olanı tercih ederiz fakat bu tek başına yeterli değildir. Eşarp renginin ten rengi ile de uyumlu olması çok önemlidir. Örneğin esmer tenli kadınlara toz pembe, bebek mavisi, yeşilin tonları gibi daha pastel renkler önerilir. Tunç ve dore renkler ise esmer insanların tercih etmekten kaçınması gereken renklerdir. Sarışın tenler için ise en uygun renkler mavi ve lilanın tonlarıdır. Koyu kırmızı tonlar ve parlak maviler ise mizacınızı olduğunuzdan sert göstereceği için uzak durulması gereken renklerdir.***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.