ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Dizihit ile en yeni yabancı diziler

Dizihit ile en yeni yabancı diziler

Günümüzde özellikle antolojik ve tarihsel diziler, dikkatleri üzerine çekebiliyor. Konularını tarihsel etmenlerden ve geçmiş zamandan alan bu diziler, oldukça fazla izlenebiliyorlar ve bunun yanında, oyunculuk performansları, sinematografik etmenler, müzikler yeterince iyiyse; ödül avcısı konumuna dahi gelebiliyorlar.

Yayın Tarihi: 20/06/17 11:37
okuma süresi: 3 dak.
Dizihit ile en yeni yabancı diziler
A- A A+
Günümüzde özellikle antolojik ve tarihsel diziler, dikkatleri üzerine çekebiliyor. Konularını tarihsel etmenlerden ve geçmiş zamandan alan bu diziler, oldukça fazla izlenebiliyorlar ve bunun yanında, oyunculuk performansları, sinematografik etmenler, müzikler yeterince iyiyse; ödül avcısı konumuna dahi gelebiliyorlar. Bakıldığında, filmlerden ve özellikle Psycho'dan oldukça etkilenen Bates Motel bunlardan bir tanesi. Henüz 2017 yılında sonlanan dizilerden Bates Motel izleyicileri ile ilginç bir bağ kurmayı başaran ve filmden diziye geçiş yapan senaryo etmenleri barındıran yapıtlardan bir tanesi.

Bu tür ilginç başarıları ile yayınlandığı tarih boyunca 3 farklı Primetime Emmy adaylığına layık görülen Bates Motel; narcos izleyicilerinin özleyeceği bir yapıt. Anthony Cipriano, Carlton Cuse, Kerry Ehrin gibi isimlerin yaratıcılığında sunulan Bates Motel, IMDB üzerinden 8.2 puan almayı başarabilmiş bir yapıt ve eşini kaybettikten sonra bir annenin var olan motelini satıp, yepyeni bir kasabada motel satın alması ile başlıyor. Oğluyla birlikte yeni kasabaya taşınan anne; kasabanın huzuru ve sessizliği ile ünlendiğini biliyor ancak bir süre sonra bu huzurun ve sessizliğin aslında sadece dışarıdan göründüğünü fark ediyor. İçeride, ilginç ve doğa üstü, gizemli şeyler oluyor. Anne ve oğulun bundan haberdar olması sonucunda ise kasabadaki pek çok insanın anne ve oğulu hedef aldığı görülebiliyor.

Efsane olarak nitelendirilebilecek bir diğer dizi de şüphe yok ki Better Call Saul olacak. Türkiye'de Breaking Bad tarzında dizi arayanların odak noktası olan Better Call Saul izleyicilerini genelde Breaking Bad hayranlarından alıyor, zira dizinin yaratıcıları, Breaking Bad karakterlerinden biri olan Saul Goodman'ı merkeze almış. Saul Goodman'ın harika hikayelerini izleyeceğimiz, avukatlık macerasını ve hayat hikayesini konu edinen Better Call Saul, IMDB üzerinden 8.7 gibi çok başarılı bir puana sahip ve henüz üçüncü sezonundayken pek çok ödüle adaylığını koymayı bilmiş. Hasılat olarak her iki dizinin de kanallarına, yapım şirketlerine oldukça fazla para kazandırdığı biliniyor. Siz de, yukarıda tarafınıza önerdiğimiz iki diziye başlayarak, hem eğlenebilir, hem de zaman zaman korkabilirsiniz. Better Call Saul'da, nükteli ve kara mizah dolu bir senaryonun varlığından da bahsedilebildiğini belirtelim.---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.