ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Vefat mevlütleri için yasin kitabı nereden alınır?

Vefat mevlütleri için yasin kitabı nereden alınır?

Ülkemizde vefatlardan sonra merhum veya merhumeler için mevlütler yapılıyor.

Yayın Tarihi: 21/06/17 12:35
okuma süresi: 2 dak.
Vefat mevlütleri için yasin kitabı nereden alınır?
A- A A+

Ülkemizde vefatlardan sonra merhum veya merhumeler için mevlütler yapılıyor.

Mevlütlerde Kur'an-i Kerim okunuyor, gelen misafirlere ikramlar yapılıyor. Ahirete göç eden kişi için dualar ediliyor. Vefat mevlütlerinde, davete gelen misafirlere yasin kitabı, mevlüt şekeri, kokulu tesbihler gibi mevlüt hediyelikleri dağıtılıyor. Mevlütlerde misafirlerine hediye edeceğiniz mevlüt hediyeliklerini Mevlidimvar.com'dan online olarak satın alabilirsiniz. Kuran-i Kerim, yasin kitabı, kokulu tesbih, mevlüt şekerleri çeşitlerinden size en uygun fiyat ve seçeneklerdeki ürünleri güvenle sipariş verebilirsiniz.

Vefat mevlütlerinde kişinin ansızın vefat etmesi gibi bir durum olduğu zaman mevlüt yapmak daha zor olabiliyor. Bu zorluk ürün ürün bulma, tedarik etme gibi süreçleri kapsıyor.

Mevlidimvar.com'daki aynı gün kargo ile sipariş verilen ürünlerde kimse bu problemi yaşamıyor. Acil mevlüt ihtiyaçların için Mevlidimvar.com hızlı kargo imkanı sunuyor. Vefat için bastırılan yasin kitabı çeşitlerinde isme özel etiketler yapıştırılıyor. "Merhum Mehmet Yılmaz, Ruhuna Fatiha" şeklinde yasin üzerine etiketler yapıştırılıyor. Aynı şekilde alınan diğer kokulu tesbih gibi ürünlerde isme özel etiketler yapıştırılabiliyor. Cenaze mevlüt paketi olarak sunulan ürünlerde 2,3 veya 4 ürün tek bir pakette yer alıyor. Örneğin ; seccade, yasin kitabı, kokulu tesbih ve bunları taşımak için karton çanta şeklinde hazır paketler var. Sadece yasin kitabı ve tesbih olan paketler, yada sadece yasin kitabı paketlerini de sitede bulabilirsiniz.

Siz de mevlüt hediyelikleri için Mevlidimvar'dan inceleyebilir, size en uygun olanı Türkiye'nin her yerinden kolayca sipariş verebilirsiniz.

https://www.mevlidimvar.com/yasin-kitabi kategorisinden tüm yasin kitaplarını inceleyebilirsiniz.---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.