ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Futbol Tarihine Adını Yazdırmış En İyi İngiliz Futbolcular

Futbol Tarihine Adını Yazdırmış En İyi İngiliz Futbolcular

<a href="http://www.macozetin.com" target="_blank"><strong>Maç özeti</strong></a> ile birlikte futbol sporu dünya genelinde oldukça gelişmiş ve yoğun ilgi gören spor dallarından biridir. Futbolcular ise adını altın harflerle yazdırmış ve birçok insanın kalbinde yer edinmişlerdir.

Yayın Tarihi: 18/07/17 13:55
okuma süresi: 3 dak.
Futbol Tarihine Adını Yazdırmış En İyi İngiliz Futbolcular
A- A A+
Maç özeti ile birlikte futbol sporu dünya genelinde oldukça gelişmiş ve yoğun ilgi gören spor dallarından biridir.

Futbolcular ise adını altın harflerle yazdırmış ve birçok insanın kalbinde yer edinmişlerdir. Efsaneler arasında yer alan İngiliz futbolculardan bahsedecek olursak ilk sırada Gary Lineker 'in yer aldığını söyleyebiliriz. Elde ettiği başarılarla hafızalarda yer edinen Lineker, bilinen en iyi futbolcular arasında yerini almış durumdadır. İngiliz futbolculardan en iyileri arasında yer alan isimlerden biri de Gordon Bank 'tır. Gordon Bank 20. yüzyılın en iyi kalecisi seçilmiştir. Başarılarla dolu bir kariyere sahip olan Bank, oldukça başarılı ve yetenekli bir oyuncudur. Dünyanın en iyi futbolcuları arasında da sayılabilecek oyunculardan biri de herkesin bildiği üzere David Beckham'dır. Yıllarca kendi adından söz ettirmeyi başaran Beckham, başarıları ile herkesin aklında ve kalbinde yer edinmiştir.

Takımı için elinden geleni yapan ve başarıdan başarıya koşan bir futbolcu olan Frank Lampard 'da en iyi İngiliz futbolcular arasında üst sıralardadır. Hırsı ve gösterdiği performansı sayesinde taraftarların sevgilisi haline gelmeyi başarmıştır. İngiltere milli takımının başarılı ve tecrübeli kaptanı John Terry 'i de kesinlikle unutmamak gerekir. Elde ettiği başarılar ve taraftara yansıttığı futbolcu ruhu sayesinde herkesin gönlünü fethetmiş ve İngiltere 'nin başarılı futbolcuları arasına girmiştir. Hırslı ve zekice futbol oynayışı ile futbol dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıran Rio Ferdinand, hiç şüphesiz en iyi ve başarılı oyuncular arasında yer almayı hak eden bir oyuncudur. Uzun yıllar boyunca adından söz ettiren Ferdinand, gösterdiği çaba ile hafızalarda kalmayı başarmıştır.

İngiliz dünyasında sürekli konuşulan ve Manchester United 'ı başarıdan başarıya sürükleyen bir futbolcu olan Wayne Rooney 'de tartışmasız İngiliz futbolunda en iyiler arasında yer alıyor. Gerek futbol müsabakalarında gösterdiği performans ile gerekse taraftarlara gösterdiği tavrı ile futbol tarihinde büyük bir iz bırakmıştır. Futbol dünyasında bir futbolcu için önemli olan adını duyurmak değil, adını unutturmamaktır diyebiliriz. Her futbolcu bir dönem başarılarıyla adından söz ettirebilir ancak önemli olan adının yıllar sonra da konuşulmasını sağlamaktır.

Kaynak: http://www.macozetin.com/kategori/blog

---
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.