ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Kiralikvilla.com Kıbrıs pazarında da büyüyor

Kiralikvilla.com Kıbrıs pazarında da büyüyor

Türkiye'de son yıllarda yükselişe geçen <a href="http://www.kiralikvilla.com/" target="_blank"><strong>villa tatili</strong> </a>sisteminin önemli temsilcilerinden Kiralikvilla.com, Kıbrıs pazarına el attı.

Yayın Tarihi: 19/07/17 10:01
okuma süresi: 2 dak.
Kiralikvilla.com Kıbrıs pazarında da büyüyor
A- A A+
Türkiye'de son yıllarda yükselişe geçen villa tatili sisteminin önemli temsilcilerinden Kiralikvilla.com, Kıbrıs pazarına el attı.

Dünyanın hemen hemen her yerinde ev konforunda konaklama imkanı sunan ve özellikle kalabalık ailelerin tercih ettiği kiralık villa tatili sistemi, Türkiye pazarındaki gelişimini hızla sürdürüyor. Kiralanan villaların ev konforunda bir rahatlık yaşatıyor olması, genellikle doğa içinde ya da denize yakın bir konumda yer alması, korunaklı havuzunun olması gibi seçenekler; bu sistemin en çok tercih edilme sebebi oluyor.

Villa kiralama sistemi alanında hızla yükselişe geçen ve farklı tarzlarda villa konseptleri ile yelpazesini genişleten online villa kiralama sistemi Kiralikvilla.com, en son Azerbaycan ile geliştirdiği ağına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni de ekledi. Kuzey Kıbrıs'ta uzun süredir devam eden temaslardan sonra acenteler ile anlaşma yapan Kiralikvilla.com, adanın en gözde yerlerindeki kiralık villaları sistemine ekledi. Tatilcilerinin güvenli ve sorunsuz bir tatil geçirmelerini misyon edinen Kiralikvilla.com, Kuzey Kıbrıs'tan sonra başka ülkelerde de bağlantılarına devam edecek.---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.