ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Halkbank Sms ile Kredi Kart Şifresi Alma İşlemi Nasıl Yapılır

Halkbank Sms ile Kredi Kart Şifresi Alma İşlemi Nasıl Yapılır

<strong>Halkbank sms bankacılığı </strong>ile şubelere gitmeden çok sayıda işlem kolayca yapmak mümkündür.

Yayın Tarihi: 25/07/17 10:59
okuma süresi: 4 dak.
Halkbank Sms ile Kredi Kart Şifresi Alma İşlemi Nasıl Yapılır
A- A A+
Halkbank sms bankacılığı ile şubelere gitmeden çok sayıda işlem kolayca yapmak mümkündür. Halk Bankası sms bankacılığı ile yapılabilecek olan işlemler şöyle listelenebilir:

Halkbank sms bankacılığı ile yapılabilen sorgulama işlemleri :

- Halkbank sms kredi başvurusu yapma

- Halkbank sms ile kredi kartı şifresi alma

- Halkbank sms ile kredi kartı limiti sorgulama

- Halkbank sms ile kredi kartı ekstresi sorgulama

Halkbank sms bilgilendirme sistemi ile yapılabilen işlemler şunlardır:

- Halk Bankası hesaplarınızdan yapılan swift, virman, havale, elektronik fon transferi gibi bakiye değişimlerinden sms bankacılığına vereceğiniz bir talimatla otomatik sms bilgilendirmesi aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

- Halk Bankası sms bankacılığıile banka hesabınızda diğer kurumlara yapılan ödeme işlemlerini Halkbank sms bankacılığı talimatı ile hemen öğrenebilirsiniz,

- Mevduat hesabınızla ilgili hesap açımı kapatımı ve para transferi gibi durumları Halkbank sms bankacılığı ile öğrenebilirsiniz.

- Halk Bankası sms bankacılığı ile öğrenebileceğiniz bir diğer bilgi de kredi kartınızla kullandığınız nakit avans hareketleridir.

- Altın, fon ve döviz hesabı hareketlerini de Halkbank sms bankacılığı ile öğrenebilirsiniz

- Halk Bankası sms bankacılığı ile yapabileceğiniz bir diğer işlem de Halkbank sms kredi başvurusu işlemidir.

-Devlet tahvili, fon ve hazine bonosu alım satımı gibi yatırım hareketlerinden Halk Bankası sms bankacılığı ile haberdar olabilirsiniz.

Halkbank sms bankacılığı sorgulama işlemlerinden biri olan Halkbank sms kredi başvurusu yapma işleminin nasıl yapıldığını açıklayalım:

Halkbank sms kredi başvurusu yapma

Halk Bankası sms kredi başvurusu işlemi çok kolaydır. Bu işlemi yaparak Halkbank'tan kredi kullanıp kullanamayacağınızı hemen öğrenmeniz mümkündür. Halkbank sms kredi başvurusu için KREDI,TC Kimlik Numarası, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar bilgilerinizi kısa mesajla 3452'ye gönderin. Bu şekilde Halkbank sms kredi başvurunuzu tamamlamış oluyor ve bankaya kredi ön başvurusu yapmış oluyorsunuz.

Halkbank sms ile kredi kartı şifresi alma

Halk Bankası sms bankacılığı ile en sık yapılan sorgulama işlemlerinden biri de Halkbank sms ile kredi kartı şifresi alma işlemidir. Halkbank sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi için yapmanız gereken şey SIFRE kart numaranızın son 6 hanesini annenizin kızlık soyadının ilk 2 hanesini 3404'e kısa mesajla göndermektir.

Halkbank sms ile kredi kartı limiti sorgulama

Kredi kartı limitinizi sms ile hemen öğrenebilirsiniz. Halkbank sms ile kredi kartı limiti sorgulama işlemini sms bankacılığı yapmak için hemen KKLIMIT yazıp 3401'e göndermeniz gerekiyor. Halkbank sms ile kredi kartı limiti sorgulama işlemini bu şekilde yaparsanız sms bankacılığından konuyla ilgili anında bilgilendirme mesajı alacaksınız.

Halkbank sms ile kredi kartı ekstresi sorgulama

Halkbank sms ile kredi kartı ekstresi sorgulama işlemini sms bankacılığı ile yapmak bir dakikanızı bile almayacaktır. Halkbank sms ile kredi kartı ekstresi sorgulama işlemini tamamlamak için yapmanız gereken şey EKSTRE yazarak 3401'e göndermenizdir. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.