ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Dünya Oto reklam filmi izlenme rekorları kırdı

Dünya Oto reklam filmi izlenme rekorları kırdı

Hem ülkemizde hem de yurt dışında İzlenme Rekorları kıran Dünya Oto Reklam Filmi ekibi bu hafta tam kadro olarak Mercedes severler ile buluşuyor.

Yayın Tarihi: 09/08/17 12:40
okuma süresi: 2 dak.
Dünya Oto reklam filmi izlenme rekorları kırdı
A- A A+
Hem ülkemizde hem de yurt dışında İzlenme Rekorları kıran Dünya Oto Reklam Filmi ekibi bu hafta tam kadro olarak Mercedes severler ile buluşuyor. 11 Ağustos Cuma günü saat 18:00 - 20:00 arasında Dünya Oto'nun Gönyeli tesislerinde düzenlenecek etkinlikte, filmin renkli oyuncu kadrosu yanında filmin Yönetmenleri Mehmet Ekin Vaiz ve Gülşen Erçin de hazır bulunacak. Neydi Olacağı ekibi bir süre önce duyurusunu yaptığı yeni reklam filmleri için yeni oyuncu seçmelerinden ilkini de bu etkinliğe katılanlar arasında yapacak.

Dünya Oto Direktörlerinden Simge Debreli yaptığı açıklamada, reklam filminin 1 hafta gibi bir sürede yaklaşık 2 Milyon Görüntülenme ve 30,000 paylaşımla inanılmaz bir başarı elde ettiğini, sadece Kıbrıs ve Türkiye'den değil, dünyanın birçok farklı ülkesinden de tebrik mesajları aldıklarını ifade etti. Debreli, reklama emek veren Neydi Olacağı ekibine ve tüm oyunculara çok teşekkür ettiklerini ve Cuma günü Dünya Oto Gönyeli tesislerinde düzenlenecek eventte tüm halkımızı ve Mercedes severleri bu ekiple tanışmaya davet etti.

Neydi Olacağı ekibi adına konuşan Yönetmen Mehmet Ekin Vaiz ise bugüne kadar birçok film yaptıklarını ancak Dünya Oto filiminin gerçekten ülke sınırlarını aştığını ifade etti. Vaiz, yakın zamanda duyurusunu yaptıkları oyuncu seçmeleri konusunda da heyecanlı olduklarını belirtirken, seçmelere katılmak isteyen tüm adayları Cuma günü Dünya Oto tesislerine davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.