ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Güvenilir Personel Taşımacılığı

Güvenilir Personel Taşımacılığı

SESLİ Turizm, <span style="color: #ff0000;"><a href="http://www.sesliturizm.com.tr/personel-tasimaciligi.html" target="_blank"><strong><span style="color: #ff0000;">personel taşımacılığı</span></strong></a> <span style="color: #000000;">alanında kendini her gün geliştiren ve büyüyen bir filoya sahiptir. Kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunan çalışanlarımız ile birlikte yıllardır sizlere hizmet veriyor ve personel taşımacılığınızı üstleniyoruz. Firmanızın büyüklüğü veya kapasitesi bizim için önemli bir ayrıntı değildir.</span></span>

Yayın Tarihi: 18/08/17 03:45
okuma süresi: 3 dak.
Güvenilir Personel Taşımacılığı
A- A A+
SESLİ Turizm, personel taşımacılığı alanında kendini her gün geliştiren ve büyüyen bir filoya sahiptir. Kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunan çalışanlarımız ile birlikte yıllardır sizlere hizmet veriyor ve personel taşımacılığınızı üstleniyoruz. Firmanızın büyüklüğü veya kapasitesi bizim için önemli bir ayrıntı değildir. İstediğiniz takdirde personellerinizi evinden işine taşıyabilir ve bunu en güvenli şekilde gerçekleştirebiliriz. Çalışanlarınızın en güvenilir ve rahat şekilde evine gidip işine gelebilmesi verimini de arttıracaktır. Bu konforlu yolculuğun sonunda ise mesai saatleri içerisinde bize bildirdiğiniz saati geçmeyerek iş başlangıcında tüm personellerinizi iş yerine getirmiş oluyoruz. Çözüm odaklı çalışan filomuz, iş saatlerinizde değişiklik dahi olsa size yardımcı olacaktır.

Şirketim İçin Nasıl Araç Temin Edebilirim?

Firmanızın araçları kısa süre içerisinde temin edebilmesi için gerekli olan tüm adımları gerçekleştiriyoruz ve sorunsuz bir şekilde süreci başlatıyoruz.
  • Her kuruma özel olarak çalışacak bir servis sorumlusu tahsis ediyoruz.
  • Anlaşmış olduğumuz kuruma, içeriğinde araca dair her şeyi görebilecekleri bir dosya sunuyoruz.
  • Size sunmuş olduğumuz dosyalar içerisinde; araç ruhsatı, trafik kazası sigortası, ferdi kaza sigortası fotokopisi, kuruma tahsis edilmiş olan sürücünün ehliyeti, ticari taşıt kullanım sertifikası, sürücünün psikoteknik yeterlilik belgesi, ehliyet bilgisinin tamamının dökümü, sürücünün nüfus sureti fotokopisi, ikametgahı ve sabıka kaydı.
  • Kurum için tahsis edilmiş olan araçlar her 2 ayda bir denetlenecektir.
  • Sürücülerimizin tümü, personelin iş yeri ve evi arasındaki en kısa sürecek yolu kullanır.

Servis Güzergahları Neye Göre Belirlenir?

Öncelikle sizlerden personellerinizin bırakılmasını ve alınmasını istediğiniz konumları öğreniyoruz daha sonrasında da buna uygun bir güzergah belirliyoruz. Belirlediğimiz güzergahın temel hedefi, en kısa süre içerisinde istenen yere ulaşılmasıdır. Güzergahın doğru şekilde belirlenmesi firmanız açısından da oldukça önemlidir. Mesafe uzadıkça ayırmanız gereken bütçe de çoğalacaktır. Tüm bunların en ince ayrıntısına kadar halledilmesi ve güvenilir personel taşımacılığı için SESLİ Turizm yanınızda. '''
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.