ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Büyümek İsteyen Firmalar Web Sitesi Açıyor

Büyümek İsteyen Firmalar Web Sitesi Açıyor

Büyümek İsteyen Firmalar Web Sitesi Açıyor İnternetin iyice yaygınlaşmasıyla artık vazgeçilmez hale gelen web siteleri ile firmalar, kişiler ve işini internete taşımak isteyen herkes web sitesi açarak müşteri portföyünü genişletiyor.

Yayın Tarihi: 21/08/17 04:13
okuma süresi: 4 dak.
Büyümek İsteyen Firmalar Web Sitesi Açıyor
A- A A+
Büyümek İsteyen Firmalar Web Sitesi Açıyor İnternetin iyice yaygınlaşmasıyla artık vazgeçilmez hale gelen web siteleri ile firmalar, kişiler ve işini internete taşımak isteyen herkes web sitesi açarak müşteri portföyünü genişletiyor.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre 2016 yılı nisan ayında sonuçlarnan araştırmada internet kullanım oran erkeklerde yüzde 70.5 iken, kadınlarda 51.9 olarak açıklandı. Ülkemizde şuan ortalama 10 evden 8'inde internet ve bilgisayar var. Evden, işten, cepten günün neredeyse her dakikası bağlı olduğumuz internet diğer bir açıdan baktığımızda müşterilerin sürekli erişelebilir bir yerde durduğunu gösteriyor. Google gibi arama motorları üzerinden günde 200 milyon arama yapılırken, internet sitesi olmayan bir firma veya kişi bu aramalardan hiçbirinde çıkmayacağı için, bu devasa müşteri kitlesinden mahrum kalıyor.

İnternet sitesi yaptırmak isteyen firmalar genellikle hazır web sitesi gibi, görüp satın alabilecekleri, mobil ve arama motoruyla uyumlu çalışan web siteleri tercih ediyor. Bu sayede günümüzün trendi ve arama motorlarının çok önemli gördüğü mobil uyumluluk kriterine uyan web sitesi sahibi oluyor. Rakip bir web sitenizin mobil uyumlu olması, sizden daha iyi konumlar elde etmesi demek olabilir.

Bu yüzden bir web sitesi satın alırken, mutlaka mobil uyumlu olmasına önem verilmelidir. Her sektöre uygun birbirinden farklı, mobil uyumlu tasarımlara sahip web siteleri sunan https://www.hazirwebsitem.net firmaların ve kişilerin internetteki en büyük yardımcısı. Bilgisayar ve web sitesi hakkında teknik konularda yardımcı olan, kurulum, yönetim ve takibini sağlayan hazirwebsitem.net ekibi, sektöre yeni girmiş müşterilerin, var olan sitesini geliştirmek, daha iyi konumlara gelmek siteyenlerin daima yanında.

Bir örnekle açıklayacak olursak, restaurant hizmeti veren yerel bir işletmeyi belirli bir kitle dışında kimsenin tanıması mümkün değildir. Konya'daki yerel restorantınızı tanıtmak için en uygun ve etkili yöntem web sitesidir. Bir web sitesi açarak internet erişimi olan dünyadaki tüm kişilere ulaşabilir ya da onlar size ulaşabilir. İnternette bilinir olamanın yolu bulunur olmaktan geçer. Bir web sitesi olmayan firmanın talep edilse bile bulunma ihtimali çok çok düşüktür. 5 sene önce eklenen firma rehberi tarzı sitelerdeki numaralar değişmiş, web sitesi kapanmış, yada ulaşım-iletişim bilgileri değişmiş olabilir.

Kendi web sitenizde tüm bu işlemleri dilediğiniz zaman yapabilir, tüm bilgileriniz istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz. Büyümek isteyen tüm firmalar gibi siz de sektörünüze özel hazır web sitesi seçerek başlangıç yapabilirsiniz. Restorant, inşaat, temizlik, güvenlik, tekstil, mobilya, otel, nakliyat, rent a car, eğitim hangi sektörde olursanız olun, her sektöre özel web sitelerini hazirwebsitem.net'ten inceleyebilirsiniz. İnternetin gücünü arkanıza alarak büyümek, bilinir ve bulunur olmak için mutlaka bir web siteniz olsun. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.