ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Telsim staj günleri son buldu, stajyerler gerçek bir iş deneyimi yaşadı

Telsim staj günleri son buldu, stajyerler gerçek bir iş deneyimi yaşadı

Telsim bu yıl da genç yeteneklerin kariyerlerine yön vermelerine yardımcı olmak için kapılarını stajyerlere açtı.

Yayın Tarihi: 13/09/17 17:16
okuma süresi: 2 dak.
Telsim staj günleri son buldu, stajyerler gerçek bir iş deneyimi yaşadı
A- A A+

Telsim bu yıl da genç yeteneklerin kariyerlerine yön vermelerine yardımcı olmak için kapılarını stajyerlere açtı. Çeşitli üniversitelerden gelen stajyerler gerçek bir iş deneyimi yaşayarak, telekomünikasyon sektörünün hızlı, rekabetçi ve eğlenceli dünyasında eşsiz bir deneyim yaşadı. Çeşitli üniversitelerden gelen stajyerler, Pazarlama, Teknoloji, Kurumsal Satış, Kurumsal İletişim ve Finans departmanlarında gerçek iş yaşamını bire bir tanıdılar.

Kapsamlı bir oryantasyon programı ile stajlarına başlayan gençler, oryantasyon sonrasında staj yapacakları departmanlara giderek uygulamalı programlarına başladılar. Staj süresince sadece yapılan işleri gözlemleyip şirketi tanımak değil, onlar için özel olarak hazırlanan projelerde aktif rol alan stajyerler, bir dünya markasında çalışırken, hem kurumsal şirket kültürü hem de okulda öğrendikleri bilgileri pratiğe geçirme konusunda yetkinliklerini artırdılar.

STAJYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

Stajyerlerin, Telsim'deki iki aylık stajlarının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen kapanış toplantısında, staj sürecinin değerlendirilmesi yapıldı ve ardından stajyerlere Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar tarafından sertifikaları takdim edildi.

Staj sürecinin tamamlanmasının ardından Telsim İnsan Kaynakları Departmanı sürecin başarılı geçtiğini, görev yapan tüm stajyerleri özverili çalışmalarından ötürü tebrik ederek onları yeniden aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti. İnsan Kaynakları Departmanı, bundan sonraki dönemlerde, öğrencilere profesyonel iş alanında tecrübe edinebilecekleri staj imkanları sunmaya devam edeceklerni belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.