ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Balayında Kıbrıs'ın Diğer Yüzüne Bayılacaksınız

Balayında Kıbrıs’ın Diğer Yüzüne Bayılacaksınız

Kıbrıs; Akdeniz'in cennet adası; denizi safir renginde kumları ise altınlarla yarışan parlak bir sarı. Geceleri hareketli, kumarhaneleri şansını denemek isteyenler için fırsat dolu…

Yayın Tarihi: 14/09/17 01:41
okuma süresi: 3 dak.
Balayında Kıbrıs’ın Diğer Yüzüne Bayılacaksınız
A- A A+
Kıbrıs; Akdeniz'in cennet adası; denizi safir renginde kumları ise altınlarla yarışan parlak bir sarı. Geceleri hareketli, kumarhaneleri şansını denemek isteyenler için fırsat dolu…

Samimi halkı ile çok bizden, iklimiyle göz alıcı. Kıbrıs denilince akla ilk bu saydığımız özellikler gelse de emin olun Kıbrıs bunlardan çok daha fazlasıdır. Kıbrıs otelleri konforlu ve lükstür, Kıbrıs tatil fırsatları ise kesinlikle değerlendirmeye değerdir. Peki ya neden? Kıbrıs uçak bileti alarak gidebileceğiniz bu tatil cenneti içerisinde birçok özellik barındırır. Beşparmak dağlarına tırmanan, Girne açıklarında dalış yapan ve Kapalı Maraş'ın mistik atmosferini yaşamak isteyenlerle dolar taşar Kıbrıs. Gün bitmez bu adada, günler peşi sıra birbirini takip ederken turistler uyumak dahi istemez. Kıbrıs'ı, ev sahipliği yaptığı geçmiş medeniyetlerin ışıltısı sarar ve turistleri bu ışık unutulmaz maceralara adım atmaya davet eder.

Etkileyici Kıbrıs Mimarisini Keşfedin

Kıbrıs turları sıklıkla yaz aylarında düzenlense de bu adanın ılıman iklimi turizm sezonunun süresini uzatmaktadır. Bu nedenle bu adayı daha az kalabalıkken gezip görmek isteyenler Kıbrıs otel fiyatları uygunluğundan yıl boyu yararlanabilirler. Bizans'a, Venediklilere, Osmanlı İmparatorluğu'na ev sahipliği yapan Kıbrıs'ta muhteşem tarihi mimari örnekleri bulunuyor. Katedraller, camiler, kervansaraylar ve hatta tarihi binlerce yıl önceye dayanan ve sadece bir kısmına ulaşılan Salamis Harabeleri bu adanın tarih tutkunları için sunduğu fırsatları çoğaltıyor. Siz de tarihe meraklıysanız, binaların nefes aldığını ve medeniyetlerin izlerini taşıdıklarını düşünüyorsanız Kıbrıs'ı aklınızdan çıkaramayacaksınız. Gecesi de gündüzü de ayrı güzel olan bu adada geçireceğiniz tatil günleriniz biriktirmek isteyeceğiniz anılar arasında yer alacak.

Balayı Çiftlerinin de ilk Seçimi

Kıbrıs balayı çiftlerine sunduğu farklı aktivite seçenekleri ile her zamanki gibi ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Birbirinden leziz Kıbrıs tatlarının yanı sıra lüks balayı otelleri de çiftlerin beğenisini kazanıyor. Binicilik, dalış, bisikletle dolaşma, doğa yürüyüşü gibi aksiyon dolu aktiviteleri seven çiftlere de denizin romantizmini yaşamak isteyenlere de hitap eden Kıbrıs; başta Girne otelleri olmak üzere tüm otellerinin doluluğu ile hakkında edilen iltifatları doğruluyor.

Kaynak: https://www.tatildukkani.com/balayi-otelleri :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.