ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

SeaPearl Ataköy'de Hayat Var

SeaPearl Ataköy'de Hayat Var

Her noktasında kendinizi bulabileceğiniz <strong>SeaPearl Ataköy</strong>'de, zevke özel olarak hitap eden mekânlar sayesinde kusursuz bir yaşam oluşturabilmek mümkün oluyor.

Yayın Tarihi: 15/09/17 01:30
okuma süresi: 3 dak.
SeaPearl Ataköy'de Hayat Var
A- A A+
Her noktasında kendinizi bulabileceğiniz SeaPearl Ataköy'de, zevke özel olarak hitap eden mekânlar sayesinde kusursuz bir yaşam oluşturabilmek mümkün oluyor. İstanbul'un denize sıfır tek Premium projesi olmasıyla beraber özel bir tasarım konseptine sahip olan SeaPearl Ataköy, her açıdan ayrıcalıklı hissettiren yapısıyla beraber değer kazanıyor. SeaPearl Ataköy'de prestijli yaşam seçeneklerinde farklı kat planı seçenekleri mevcut. 1+1'den başlayarak 4,5+1 dairelere kadar uzanan geniş yelpazesiyle beraber; bireysel olarak kaliteli bir yaşam tercih edilebileceği gibi aynı zamanda aile hayatı için de kaliteli bir yaşam tercih edilebiliyor. Tam güvenlikli yapısıyla beraber SeaPearl Ataköy her noktasında yaşam standartlarını zirve noktasına çıkarmayı hedefliyor.

Doğal ve Lüks Alanlar

Doğal alanlarıyla beraber, istenildiği gibi rahatlama yaşayabilmeyi ve bununla beraber aynı zamanda stresten uzak kalabilmeyi sağlıyor olmasıyla beraber SeaPearl Ataköy doğa ile iç içe yapısının tüm avantajlarını sunuyor. Çiçek kokuları ferahlığı eşliğinde yürüyüş yapmanın rahatlığı veya sahil bandında zaman geçirmenin rahatlığıyla beraber benzersiz bir hayat kalitesi lüksle buluşuyor. SeaPearl Ataköy'de lüks deneyimini yaşayabilmenizin mümkün olmasıyla beraber kendinizi oldukça ayrıcalıklı hissederek hayatınızı şekillendireceksiniz.

Nefes Kesen Manzara

Yaşam alanlarında yer alan kat bahçeleri sayesinde nefes kesen yeşil manzarasıyla beraber aynı zamanda her odadan Marmara Denizi'nin kusursuz güzelliği 7/24 izlenebiliyor. SeaPearl Ataköy'de günün başlangıcından, günün sonlanmasına kadar geçen zaman dilimi içerisinde harika vakit geçirebilmenin mümkün olmasıyla beraber hayatın sunduğu her özel andan istifade edilebiliyor. Nefes kesici manzara uzaktan izlenebileceği gibi aynı zamanda en yakın noktasından da izlenebiliyor. İstanbul'un dışındaymışçasına, farklı manzaralı beraberinde getiriyor olsa da İstanbul'un içinde bulunan yapısıyla beraber SeaPearl Ataköy bir kez daha farklı olduğunu kanıtlıyor. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.