ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Ekranların Sevilen Yüzü Nursel Ergin

Ekranların Sevilen Yüzü Nursel Ergin

Katılmış olduğu bir yarışma programından kazandığı parayla hayalini gerçekleştirip yemek programı sunmaya başlayan ve çok ısa zamanda samimiyeti sayesinde geniş izleyici kitlesine ulaşan sunucu şimdilerde yeni bir format ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. <a href="http://www.nurselinmutfagi.net/" target="_blank"><strong>Nurselle Evin Tadı</strong></a> adlı yemek programıyla hafta içi her gün evlerimize konuk oluyor.

Yayın Tarihi: 15/09/17 01:39
okuma süresi: 3 dak.
Ekranların Sevilen Yüzü Nursel Ergin
A- A A+
Katılmış olduğu bir yarışma programından kazandığı parayla hayalini gerçekleştirip yemek programı sunmaya başlayan ve çok ısa zamanda samimiyeti sayesinde geniş izleyici kitlesine ulaşan sunucu şimdilerde yeni bir format ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Nurselle Evin Tadı adlı yemek programıyla hafta içi her gün evlerimize konuk oluyor. Özellikle ev hanımlarının ilgiyle takip ettiği programda yemek ve pasta tarifleri dışında hayatın içinden konular ve konuklar da yer alıyor. Yazın farklı kışın farklı içerik hazırlayarak seyircinin ilgisi her zaman dinç tutuluyor. Örneğin kışın programın belli bir kısmı örgü bölümüne ayrılıyor. Seyircilere evlerinde kolaylıkla yapabilecekleri ve malzemeleri kolaylıkla bulabilecekleri örgü çeşitleri gayet sade ve açık bir şekilde anlatılıyor. Ayrıca sosyal medya üzerinden de daha sonra izleyiciyle videolar paylaşılarak en iyi hizmet sunulmaya çalışılıyor.

Programın Adı Değişse De İçerik Aynı

Televizyon programlarında özellikle her gün yayınlanan programlarda sıkça karşılaşılan bir durum programların isminin değişmesi. Diğer gündüz kuşağı programlarında yemek bölümü çok kısa bir şekilde geçildiğinden ve çok açıklayıcı anlatılmadığından insanlar deneme fırsatı bile bulamamaktadır. Ama bu programda asıl amaç yemek yapmak olduğundan ev hanımları çok farklı lezzetler edinebilme, bilmediklerini öğrenebilme, yemeklerle ilgili püf noktalarını öğrenebilme gibi bir şansa sahipler. Asıl amaç yemek olup kalan bölümlerde her gün farklı bir konu işlenmektedir. Yaz aylarına girerken beslenme ve diyet uzmanının verdiği bilgilerden faydalanarak daha sağlıklı olabilirsiniz. Ya da tasavvuf konusunda ün yapmış olan hocalar ile ibadetler hakkında bilmediklerinizi öğrenebilir daha bir çok konuya hakim olabilirsiniz.

Yeni Sezon Heyecanla Bekleniyor

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Nurselle Evin Tadı Bugün yeni formatıyla merak uyandırmaktadır. Tanıtıcı reklamlarda evin düzeninin farklılaştığını, yeni konular ve konuklar eklendiğini gören izleyiciler yeni sezonu merakla beklemektedir. Ama her sezon olduğu gibi yine büyük bir ilgiyle izlenip kendi platformunun en iyisi olacağından hiç şüphemiz yok. Televizyon programlarını izlettiren konuların yanı sıra sunan kişinin de samimi, içten ve özellikle halk içinden çıkmış biri olması ve geldiği yeri hiçbir zaman unutmadığını izleyicilerine yansıtması başarısında büyük bir rol oynamaktadır. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.