ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Türk Firmasından Estonya'da Teknoloji Yatırımı

Türk Firmasından Estonya’da Teknoloji Yatırımı

Teknoloji sektöründe özel çözümler üreten firmalardan biri olan <a href="https://www.qnwis.com"><strong>QNWIS Technology</strong></a>, büyümesini sürdürürken, yenilikçi çalışmalarına ve teknoloji yatırımlarına da devam ediyor.

Yayın Tarihi: 30/10/17 02:51
okuma süresi: 3 dak.
Türk Firmasından Estonya’da Teknoloji Yatırımı
A- A A+
Teknoloji sektöründe özel çözümler üreten firmalardan biri olan QNWIS Technology, büyümesini sürdürürken, yenilikçi çalışmalarına ve teknoloji yatırımlarına da devam ediyor.

Turizm sektöründe ihtiyaçları eksiksiz karşıladıkları ürünleriyle pazarda global marka olma yolunda ilerlediklerini söyleyen GoSeeDo Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman KAŞIKÇI, "Daha önce GoSeeDo Turistik Yatırımlar'a ait markamız QNWIS'i, yapmış olduğumuz Ar-Ge ve sürdürülebilirlik çalışmaları sonunda ayrı bir şirket olarak Amerika ile paralel Estonya'da geliştirmeye karar verdik. İnovasyon yaklaşımıyla desteklediğimiz üretim üstünlüğümüzün yanı sıra gücümüz, tecrübemiz ve kalitemiz ile sektörde fark yaratıyoruz.

Neden Estonya?

Estonya Avrupa Birliği ülkesi olması yanı sıra en önemli özelliği,teknolojiye en çok önem veren ülke konumunda. Bir 'internet cumhuriyeti' olan ülkede çocuklar 7 yaşından itibaren bilgisayar ve programlama derslerine başlıyor. Ülkenin bir çok yerinde internet ücretsiz ve üstelik yüksek hızda bağlantı mümkün. Nüfusu 1,3 milyon olan küçük bir Baltık Cumhuriyeti Estonya'da 2020 yılında kağıt para kalkacak.Seçimlerde bile oylar online kullanılıyor. Ve hızla yükselen gelir düzeyiyle Doğu Avrupa'nın pek çok ülkesini çoktan solladı bile.

Dijital para ve ödeme sistemleri çalışmalarına başladık

Verimliliğimizin bilgiyi doğru yönetmekle sağlandığına ve kurumsal hafızanın önemine inanan bir firma olarak, sürekli yeni teknoloji çözümlerini kullanıp, gelecek yıllara sektörel deneyimini ve bilgi birikimini taşımayı, ileri teknolojilere geçmeyi, standart çözümlerle gelişmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla dijital para,ödeme sistemleri sistemlerine geçiş çalışmalarımızı başlattık" ifadelerini kullandı.

2018'i 'Estonya'da büyüme yılı' ilan etti.

2018'i Estonya'da yatırım seferberliği yılı olarak ilan ettiklerini belirten Kaşıkçı;

"2015 yılından beri Türkiye'de başlattığımız insana yatırım çalışmalarını sırasıyla Kuzey Kıbrıs,İngiltere,Amerika ve Estonya'da sürdüreceğiz.Estonya'ya aynı zamanda ülkemizi tanıtma fırsatı bulacağız." dedi. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.