ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Giderek Değer Kazanan Bitcoin Durmak Bilmiyor

Giderek Değer Kazanan Bitcoin Durmak Bilmiyor

Bundan yıllar öncesinde çok düşük bir değer ile oluşturulan <a href="https://www.coinkafe.com/" target="_blank"><strong>Bitcoin</strong></a> yıllar içerisinde hızla değer kazanmış ve şuan ilk zamanların binlerce katında piyasada yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 14/11/17 01:56
okuma süresi: 3 dak.
Giderek Değer Kazanan Bitcoin Durmak Bilmiyor
A- A A+
Bundan yıllar öncesinde çok düşük bir değer ile oluşturulan Bitcoin yıllar içerisinde hızla değer kazanmış ve şuan ilk zamanların binlerce katında piyasada yer almaktadır.

Tamamen arz talep oranı ile ilişkilendirilen ve sisteme dahil olanlara bugüne kadar yüksek miktarlarda kazanç elde ettiren bir sanal maden olması yatırım aracı olarak da kullanılmasına olanak tanıyor. Altın, döviz ya da diğer yatırım araçlarını gölgesinde bırakması ise önümüzdeki yıllarda yatırım konusunda en çok tercih edilen bir sistem olacağını düşündürüyor. Bilmeyenler için kısa bir özet geçmek gerekirse, coin sistemi genel anlamda insanlar tarafından gerçek paralar ile satın alınan ya da kazanılan bir sanal maden çeşidi olarak benimsenmiştir. Bu nedenle günümüzün en çok kullanılan iletişim ağı olan internet üzerinden yatırım yapılması birçok kişinin daha kolayına gelmektedir. Ayrıca dünya üzerinde gerçek anlamda çıkartılan madenlerin değerleri çok uzun zaman dilimlerinde artış sağladığından coin sistemindeki hız insanların ilgisini çekmektedir.

İlk Bitcoin Fiyatı İle Bugün Arasında Fark

İlk oluştuğu dönemlerde komik rakamlar ile 1 adedine sahip olanlar şimdilerde neredeyse araba alacak bir değer ile adedini satabiliyor. Bu süreç ise sadece birkaç yılda bahsedilen konuma gelmiştir. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda yatırım açısından daha da değerleneceği düşünülen sanal maden sistemi büyük ilgi görmektedir. Bitcoin genel anlamda borsa gibi sürekli dalgalanmaların yaşandığı ve arz, talep üzerine değer artışı gösteren bir yatırım aracıdır. Ele geçen reel bir cisim ya da para türü olmasa da dilediğiniz para birimi olarak dönüştürülebilmektedir. Fakat sistemin bu kadar yaygınlaşması üzerine Devlet büyükleri kendi ülkeleri için gelecekte coin sistemine yer vereceklerinin sinyallerini göstermeye başladı. Kullanıcı sayısının git gide artması insanların sanal aleme olan ilgisinden ve teknolojinin sürekli olarak ilerlemesinden kaynaklı olsa da Bitcoin fiyatının hızla artış göstermesinin büyük bir payı bulunmaktadır.

Coin Sisteminin Diğer Çeşitleri

İnternet üzerinde bu sisteme olan ilginin büyümesiyle gelecek dönemlerde coin üzerine fazlasıyla ilgi olacağından alternatif olarak farklı türleri de oluşturulmaya başlanmıştır. Coin sisteminin büyüyeceği düşünülerek Altcoin oluşturulmuş ve gelecek senelerde büyük değer kazanacak bir madeni sanal para olacağı ön görülmektedir. İnsanlar mevcut ne kadar çeşit var ise düşük fiyatlardan yatırım yapmakta ve değerinin artacağı günleri beklemektedir. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.