ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Mutlu Evlilik İçin Yapılacaklar

Mutlu Evlilik İçin Yapılacaklar

Ak büyü sınıfına giren <strong>evlilik büyüsü</strong> genellikle hocalar vasıtasıyla ve vefk yoluyla yapılır. Evlilik büyülerinin amacı iki insanı birleştirmektir. Amacı iyi olan büyüler arasında sayılır.

Yayın Tarihi: 17/11/17 02:32
okuma süresi: 4 dak.
Mutlu Evlilik İçin Yapılacaklar
A- A A+
Ak büyü sınıfına giren evlilik büyüsü genellikle hocalar vasıtasıyla ve vefk yoluyla yapılır. Evlilik büyülerinin amacı iki insanı birleştirmektir. Amacı iyi olan büyüler arasında sayılır.

Evlenmek isteyen çiftlerin karşısına bazen birtakım engeller çıkabilir. Çift birbirini çok seviyordur ama aileler karşı olabilir. Veya taraflardan biri evliliğe sıcak bakmıyor olabilir.

Evlilik Büyüsü Neden Yapılır?

Evlenmek isteyen tarafları bir araya getirmek için yapılan evlilik büyüsü içerdiği amaç nedeniyle ak büyü sınıfına girer.

Taraflar evliliğe hazırdır ve bunu istiyorlardır. Fakat aileler bu evliliğe karşı olabilir. Bu durumda aileleri ikna etmek için büyü yaptırma yoluna gidilebilir. Buradaki amaç yollanan enerjilerle aile üyelerinin düşünce şeklini değiştirmek ve evliliğe sıcak bakmalarını sağlamaktır.

Kimi zamanda bir çift yıllarca beraber olmasına karşın, taraflardan biri evlilik girişiminden kaçıyor olabilir. Bizim toplumumuzda evliliğe uzak duran taraf genellikle erkek olur. Toplumsal özelliklerimiz dikkate alındığında bu durumda kalan kadın ciddi bir mağduriyet yaşar. Karşısındaki erkeği evliliğe ikna edebilmek için evlilik büyüsü yaptırmak isteyebilir.

Evlilik Büyüsü Nasıl Yapılır?

Evlilik büyüleri bu işe vakıf olan medyumlar tarafından yapılır. Bu tarz birleştirme amacıyla yapılan evlilik büyüsü doğru yapıldığı zaman kimseye zarar vermez. Burada amaç çiftin evlilik kurumunu kurabilmesidir.

Evlilik büyüsü bazı özel gün ve saatlerde yapılır. Bu büyü iki-üç hafta arasında etkisini gösterir.

Medyumlar evlilik büyüsünü bazı özel bilgileri alarak yapar. Bazen de büyü yapılacak kişinin bir eşyası veya saç, tırnak gibi beden parçası istenir.

Hocalar da bu büyüyü vefk yoluyla yapar. İster medyum yapsın ister hoca mutlaka olması gereken bilgiler, büyü yapılacak kişinin adı ve soyadı, gün-ay-yıl olarak doğum tarihi ve annesinin adıdır.

Evlilik Büyüsü Nasıl Etki Eder?

Evlilik büyüsü yapılan kişinin evliliğe karşı olan düşünceleri değişmeye başlar. Bu kişiye düşünce yapısı değişsin diye çok kuvvetli enerjiler yollanmıştır. Büyüye maruz kalan kişide önce birtakım ruhsal değişimler görülmeye başlar. Asabiyet, huzursuzluk ve uykusuzluk gibi belirtiler baş gösterir. İki ila üç hafta içinde bu belirtiler geçer.

Bu sürenin sonunda artık kişi büyüyü yaptırandan vazgeçemez duruma gelir. Bu tarz büyüler yaptırılırken, büyüyü yaptıran kişi kendi sevgisinden emin olmalıdır. Artık karşısında gözü ondan başkasını görmeyen biri vardır.

Evlilik büyüleri kişilerin evlenmesi ve mutlu bir yuva kurması amaçlanan büyülerdir. Büyüyü yaptıran tarafın niyeti çok temiz olmalıdır. Eğer sadece sahip olma dürtüsüyle yapılmışsa, bu evlilik huzursuzluklarla sürecektir. Sonu da ayrılık olmaya mahkumdur. Kullanılan kuvvetli enerjiler kişilerin psikolojik durumlarını etkilemeye başlar. Bu nedenle büyüyü yaptıranında, büyüyü yapan medyum veya hocanın da niyetleri temiz olmalıdır.

Evlilik büyüleri ayırma amaçlı olarak kullanılmamalıdır. evlilik büyüsü Zaten evli olan bir çiftten birine aşık olan bir üçüncü kişi, bu büyüyü yaptırma yoluna gidebilir. Buradaki amaç o çiftin ayrılmasıdır. Kişi bu ayrılığı sağlayıp, istediği kişinin kendisiyle evlenmesini arzu edebilir. Bu vebali ağır olan bir girişimdir. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.