ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Evlilik İçin Profesyonel Yardım Alın

Evlilik İçin Profesyonel Yardım Alın

<p>Evlenme büyüleri ak büyü sınıfına giren, iki insanın bir araya gelmesi adına aradaki engelleri kaldırmak için yapılan büyülerdir.</p>

Yayın Tarihi: 17/11/17 02:32
okuma süresi: 4 dak.
Evlilik İçin Profesyonel Yardım Alın
A- A A+

Evlenme büyüleri ak büyü sınıfına giren, iki insanın bir araya gelmesi adına aradaki engelleri kaldırmak için yapılan büyülerdir.

Evlenme Büyüsünün Amacı

Evlenme büyüsünün tek bir amacı vardır o da evliliktir. Evlilik büyüsü yaptırmak için duygulardan emin olmak gerekir. İki insan birbirini seviyor ve evlenmek istiyorsa fakat aileler buna karşı çıkıyorsa evlilik büyüsü yapılarak, ailelerin bakış açısını değiştirmesi sağlanabilir. Bu büyüden etkilenen ailelerin fikirleri değişmeye başlayacaktır.

Ya da taraflardan sadece biri evlenmek istiyordur fakat diğeri bu düşüncede değildir. O zaman gene evlenme büyüsüne başvurulur. Yapılan büyü ile evliliği düşünmeyen tarafın düşünceleri değiştirilebilir.

Evlilik büyüsünde gerçek niyetler çok önemlidir. Sevgi olmazsa olmazdır. Bu büyüyü yaptırmak isteyen kişinin sevgi dışında bir niyeti varsa, ilerleyen zamanlarda psikolojik sorunlar baş gösterebilir. Birliktelik ayrılıkla sonuçlanır.

Uzun süren ilişkilerde ortada evlilik vaadi olmasına rağmen taraflardan biri bir türlü evliliğe yanaşmıyorsa, mağdur olan taraf bu büyüyü yaptırma yoluna gidebilir. Evlilik büyüsü sayesinde oyalayan taraf evliliğe ikna olur.

Evlenme Büyüsü Nasıl Yapılır?

Evlilik büyüleri bu işi bilen medyumlar tarafından yapılmalıdır. Büyünün yapılma zamanını kişilerin adları belirler. İsimlere göre gün ve saat belirlenir. Öncelikle ruhani varlıklardan alınan yardımlarla evlenmesi istenen kişilerin yıldızları bağlanır. Evlilik büyüsü yapılırken okunacak belli bir dua etkiyi arttırır. Evlilik büyülerinin çok başarılı sonuçlar verdiği görülür.

Evlilik büyüsü yapılırken okunması gereken dua, yedi adet mum üzerine okunur. Her gün bir mum üzerine 41 kere okumak gerekir. Bu mumlar dua okundukça, her gün bir tanesi olmak üzere yakılır. Mumlardan akan parçalar atılmamalı saklanmalıdır. En son mum da yandıktan sonra bu parçalar, suya ya da ateşe atılır. İnsanların temas etmedikleri yerler olması gerekir.

Evlilik büyüsü ortalama bir haftada etki eder. İki hafta içinde de tesirini göstermeye başlar.

Çiftleri Birbirine Bağlamak

Evlilik büyüsü insanlık tarihinde en çok kullanılan en eski büyülerden biridir. evlilik büyüsü en etkili büyüler arasında olduğu için, Anadolu'da günümüzde de yaygın olarak kullanılmaktadır. İki haftada tesir ediyor olması mucize olarak nitelendirilmesine yol açmıştır.

Her türlü büyü dinimiz tarafından yasaklanmış olmasına rağmen bu büyü ne pahasına olursa olsun yapılmaya devam etmektedir. Evlilik büyüsü ayırıcı değil bağlama büyüsü olduğu için kabul görmektedir.

Bu büyü kadınlara ya da erkeklere yapılabilir, aynı şekilde kadın ya da erkek bu büyüyü yaptırabilir. Evlilik büyüsü evlenmek istenen kişi için yapılabileceği gibi kısmet açmak için de yapılabilir.

Bu büyü için hazırlanan vefkkağıdına bazen başka isimler de yazılır. Bu isimler evliliği istemeyen aile bireyleri varsa onların isimleridir. Yazılan isimler de büyünün etkisine gireceği için evliliğin önündeki engeller kalkar.

Evlilik büyüsü amacından çıkarılarak evli insanlara da yapılabilmektedir. Bu da evliliklerin bitmesine, yuvaların dağılmasına neden olur. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.