ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Kısmet Nasıl Açılır ?

Kısmet Nasıl Açılır ?

Günümüzde birçok kişinin sorunu arasında yer alan kısmetsizlik için birçok dua ve <strong>kısmet açma</strong> yöntemleri yer almaktadır. Daha çok hocalar, medyumlar ve bu konularda bilgi sahibi kişiler tarafından yapılan bu yöntemlerin bazıları evde kendi dualarımızla da yapılabilmektedir.

Yayın Tarihi: 17/11/17 03:45
okuma süresi: 4 dak.
Kısmet Nasıl Açılır ?
A- A A+
Günümüzde birçok kişinin sorunu arasında yer alan kısmetsizlik için birçok dua ve kısmet açma yöntemleri yer almaktadır. Daha çok hocalar, medyumlar ve bu konularda bilgi sahibi kişiler tarafından yapılan bu yöntemlerin bazıları evde kendi dualarımızla da yapılabilmektedir.

Son yıllarda toplumda birçok kesimde neden bu durumdayım neden bende mutlu değilim ya da neden benim de bir sevgilim yok düşüncesi birçok kişi tarafından söylenmektedir. Bu yüzden evde de okunabileceği söylenen birçok dua da bulunmaktadır. Ancak bu duaların birçoğu sonradan üretilmiş olan dualardır ve bunlara inanılması da günahtır. Fakat günah olduğu bilinmesine rağmen birçok kişi yaşadıkları depresif ruh hali ve toplum baskısı nedeni ile bu dualara başvurmaktadırlar. Hatta bazı kişiler de şanslarının da etkisiyle bu dualar olumlu sonuçlar ortaya koymuştur. Ancak her kısmet açma duası da hemen yapılamaz ve yapılabilmesi için önemli koşulları yerine getirmek gerekir. Önemli olmasının nedenleri arasında geçmişte yer edinmiş önemli alimlerin söyledikleri de etkilemektedir. Birçok alim bu duayı yapmadan önce kişinin kısmeti kapalı olduğunu düşündüğü için yaptığı yanlışlardan uzak durması gerektiği de savunulmaktadır. Çünkü böyle bir durumda yanlış davranışlarda bulunan kişinin duası kabul edilemeyeceği gibi doğru davranışlar sergileyen kişinin duaları da kabul edilmektedir ve çok kısa da mutluluğa kavuşmaktadırlar.

Kısmet açma duası yapabilmek için sabah saatlerinin tercih edilmesi daha doğru olmaktadır. Çünkü insanlar sabah saatlerinde daha sakin, huzurlu ve mutludurlar. Sabah saatlerinde çok fazla kişinin de rahatsız etme olanağının bulunmaması nedeni ile bu saatlerin tercihi önemlidir. Özellikle kısmet açma duası yapacak kişi sabah saatlerinde kıbleye dönük bir şekilde duaya başlamalıdır. Yapılacak olan dualarda samimiyet ve içtenlik çok önemlidir. Çünkü bu duayı yaparken ne kadar içten olursak dualarımızın kabulü de o kadar çabuk olabilmektedir. Ancak bu dualar ve sureler okunurken tam olarak yapılması istenilen şekilde yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde duanın kabul olma durumu da düşük bir ihtimal taşımaktadır. Bu dualar ve sureler kısmet açma büyüsü için özel sureler olduğu için yanlış okunmaması ve dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle bazı durumlarda yaşadıkları depresif durum nedeni ile de bazı insanlar kısmetlerinin kapalı olduğunu düşünmeleri ve bu düşünce yapılarının onları çok etkilemeleri nedeni ile yanlış bilgilere ulaşmaktadırlar. Bu yüzden edinilen bilgilerin doğru olduğundan emin olmadan bu duaları uygulamak son derece sakıncalıdır. Çünkü bazı dualar yardımcı olabileceği gibi yanlış yapılması nedeni ile de kişiye zararlar vermektedirler. Özellikle ahir yaşamı etkileyen bu zararlar için çok dikkatli olunması gerekmektedir. kısmet açma Edinilen her bilginin doğru olmadığı ve gidilen her hocanın da doğru bilgiler vermediği bilinmesi gerekmektedir. Ancak toplumda birçok kesim bu durumları düşünmeden dualar etmekte ve bu duaların sonuçlarını beklemektedirler. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.