ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Yükselen Burç ve Moyra

Yükselen Burç ve Moyra

Burç kavramı insanların tarihten günümüze hep ilgisini çekmiştir. Burçlar Güneş ve yıldızların konumlarıyla yakından ilgilidir. Bu noktada ayrıntılı bir astroloji bilgisinin bulunması burç yorumlarının yapılması için şart olmaktadır.

Yayın Tarihi: 04/12/17 02:43
okuma süresi: 3 dak.
Yükselen Burç ve Moyra
A- A A+
Burç kavramı insanların tarihten günümüze hep ilgisini çekmiştir. Burçlar Güneş ve yıldızların konumlarıyla yakından ilgilidir. Bu noktada ayrıntılı bir astroloji bilgisinin bulunması burç yorumlarının yapılması için şart olmaktadır. Günlük burç yorumlarının yanı sıra yükselen burcu yorumlarının da sık bir şekilde karşımıza çıktığı bilinmektedir. Yükselen burç, doğduğunuz sırada ufuk çizgisinde beliren burç olarak tanımlanmaktadır. Yükselen burcun 2 saatte bir yenilendiği bilinmektedir. Bundan dolayı yükselen burcun belirlenmesi için doğduğunuz saatin bilinmesi şart olmaktadır. Yükselen burç, kişilerin karakter yapısına doğrudan etki etmektedir. Bunun yanı sıra burçlarla ilgili yorumların isabetli olması noktasında da yükselen burcun etkisi oldukça fazla olmaktadır.

Yükselen burcun fiziki özelliklere dahi etki ettiği düşünülmektedir. Herkesin bir yükselinin bulunduğu da bilinmektedir. Esasında gündelik hayatta karşılaştığımız burç kavramı daha çok güneş burcuyla alakalı olmaktadır. Yani biz doğduğumuzda güneşin konumuna göre bir burcumuz oluşmaktadır. Yükselen burcu ise ufuk çizgisinde bulunan burçla alakalı bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Bireylerin sosyal maskesinin oluşmasında yükselen burcun etkili olduğu düşünülmektedir. Ayrıca ilk tanışmış olduğunuz bireylerin güneş burcunuza göre değil yükselen burcunuza göre sizi tanımladığı da bilinmektedir. Bu doğrultuda yükselen burcun, insan yaşamında çok etkili olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Bundan dolayı insanların kendi yükselenlerini bilmeleri önemli bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır. ---

Yükselen burcunu merak eden pek çok birey bu konuda araştırma yapma ihtiyacı duymaktadır. Günümüzde internet en yaygın olarak kullanılan araştırma kanallarının başında yer almaktadır. Bu noktada pek çok kişinin internet siteleri üzerinden yükselen burçlarının hesaplattığı da bilinmektedir. Moyra sitesi, internet üzerinden oldukça isabetli bilgilerin sunulduğu bir site olarak tanımlanmaktadır. Bu doğrultuda astroloji ve burçlara dair çok geniş kapsamlı bilgilerin bu internet sitesi aracılığıyla sunulduğu bilinmektedir. Ülkemizde astroloji ve burç konusunda oldukça iddialı bir site olan www.askmoyra.com internet sitesi, takipçilerine önemli bilgiler sunmak konusunda oldukça iddialı bir internet sitesidir. İnternet sitesi aracılığıyla güneş burcu hesaplanmasının yapılması mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra ay burcu ve yükselen burç hesaplamaları da internet sitesi aracılığıyla yapılabilmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.