ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Koreli Kadınların Hep Merak Edilen Cilt Bakım Sırları

Koreli Kadınların Hep Merak Edilen Cilt Bakım Sırları

Hepsi birer porselen bebeği andıran Koreli kadınlar, kendilerine has fiziksel özelliklerinin yanı sıra her daim pürüzsüz ciltleriyle de merak uyandırıyor. Uplifers olarak, ışıldayan ciltlerine hayran olduğumuz Koreli kadınların cilt bakım sırlarını sizler için araştırdık...

Yayın Tarihi: 08/12/17 01:10
okuma süresi: 4 dak.
Koreli Kadınların Hep Merak Edilen Cilt Bakım Sırları
A- A A+

Son dönemde ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Kore dizileri izleyip de birbirinden güzel Koreli yıldızlara hayran olmamak elde mi?

Hepsi birer porselen bebeği andıran Koreli kadınlar, kendilerine has fiziksel özelliklerinin yanı sıra her daim pürüzsüz ciltleriyle de merak uyandırıyor. Uplifers olarak, ışıldayan ciltlerine hayran olduğumuz Koreli kadınların cilt bakım sırlarını sizler için araştırdık:

Koreli kadınlar cilt bakımında neleri farklı yapıyorlar?

Öncelikle Koreli kadınların sahip olduğu ışıltılı cildin kaynağı biraz genetik olsa da altında çokça emek barındırdığını da söylemek gerekiyor. Neredeyse tüm Koreli kadınlar cilt temizliği konusunda oldukça titizler ve buranın aksine, yağ formundaki cilt temizleyiciler Kore'de oldukça popüler. Bu ürünler, cildi aynı anda hem temizliyor hem de besliyor.

Kore'de kullanılan ürünlerin bir diğer avantajı da çok az miktarda alkol içermeleri. Çünkü cilde gereğinden fazla alkol uygulamak, uzun vadede açık gözeneklere sebebiyet veriyor. Koreli kadınların sahip olduğu porselen misali lekesiz cildin arkasındaki kahraman hiç kuşkusuz kışın bile sürmekten vazgeçmedikleri güneş koruyucular. Uzun vadede yaşlanma etkilerinin de önüne geçen bu uygulama, çil ve güneş lekesi oluşumunu da engelliyor.

Ayrıca The Little Book Of Skincare kitabının yazarı, Kore asıllı Amerikalı Charlotte Cho'ya göre Kore'de yüksek kaliteli cilt bakım ürünleri bile diğer ülkelere oranlı oldukça uygun fiyatlı ve erişilebilir. Bu durum da, hemen herkesin evinde kolayca cilt bakımı uygulayabilmesini sağlıyor.

İşin sırrı doğal içerikte

Koreli kadınların bu denli güzel ciltlere sahip olmasındaki bir diğer önemli faktör de, piyasadaki pek çok cilt bakım ve kozmetik ürününün doğal içeriklerle üretilmesi. Doğal yağlar, meyve ve bitki özleri Kore malı kozmetiklerin olmazsa olmazı. Hal böyle olunca, yüzlerine zararlı kimyasallar sürmek zorunda kalmayan Koreli kadınlar ciltlerindeki güzelliği uzun süre muhafaza edebiliyorlar. Bu gibi doğal içeriklerle üretilmiş cilt yenileyici ve ışıltı verici serumlar, göz çevresi kremleri ve maskeler Koreli kadınların cilt bakım sırları arasında ilk sıralarda geliyor.

Koreli kadınlar güzelliklerine bu kadar düşkün olunca, kozmetik firmaları da ne istediğini bilen tüketici kitlesini memnun edebilmek için sürekli yeni atılımlar yapıyor. Örneğin ilk BB ve CC kremlerin, çok ağır ve yapay görünen fondötenlere rağbet göstermeyen Koreli kadınların eğilimleri doğrultusunda üretildiğini biliyor muydunuz? İşte tüketicilerin kullanım eğilimlerini dikkate alan Koreli kozmetik firmaları, pek çok farklı kullanım amacına uygun yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyorlar.

Kaynak: https://www.uplifers.com/koreli-kadinlarin-hep-merak-edilen-cilt-bakim-sirlari/#ixzz50aBxuCH6 :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.