ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Houston Rockets Galibiyetlere Devam Ediyor

Houston Rockets Galibiyetlere Devam Ediyor

Bir dönem NBA'in en iyi takımlarından birisi olarak kabul eden ve birçok defa mutlu sona ulaşarak kupa sevincini yaşayan <strong>Houston Rockets</strong> takımı, uzun süredir büyük bir başarı elde edemiyordu. Buna rağmen takıma oldukça iyi bir yatırım yapan yöneticiler, bunun meyvelerini almaya başladılar. Bu sene iyi bir grafik çizen takım, son 7 maçını kazanmayı bildi. Harika bir seri yakalayan takım son olarak Los Angeles Lakers ile karşı karşıya gelmiştir.

Yayın Tarihi: 13/12/17 04:50
okuma süresi: 3 dak.
Houston Rockets Galibiyetlere Devam Ediyor
A- A A+
Bir dönem NBA'in en iyi takımlarından birisi olarak kabul eden ve birçok defa mutlu sona ulaşarak kupa sevincini yaşayan Houston Rockets takımı, uzun süredir büyük bir başarı elde edemiyordu. Buna rağmen takıma oldukça iyi bir yatırım yapan yöneticiler, bunun meyvelerini almaya başladılar. Bu sene iyi bir grafik çizen takım, son 7 maçını kazanmayı bildi. Harika bir seri yakalayan takım son olarak Los Angeles Lakers ile karşı karşıya gelmiştir.

Los Angeles Engelini Kolay Geçtiler

James Harden ile harika bir çıkış yakalayan ve geçen sene bunun sinyallerini veren Houston takımı, bu sene mutlaka NBA şampiyonu olmak istiyor. Bunun için sağlam ve yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro kuran takım, galibiyet serisine de devam ediyor. Geçtiğimiz gün deplasmanda Los Angeles Lakers ile karşı karşıya gelen takım, bu müsabakadan farklı bir sonuç ile ayrıldı. Maç boyunca sürekli kontrolü elinde bulunduran takım, rakibine öne geçme şansını vermedi. Bunun için büyük bir mücadele örneğini gösteren Houston, maçta tam 118 sayı atmayı başardı. Potasında ise 95 sayı gören takım böylelikle galibiyet serisine de devam etti. Alınan bu sonucun ardından takımın zirvedeki yerini koruduğunu görüyoruz. Batı konferansında mücadele eden takım, 7 maçtan beri galip geliyor. Şüphesiz ki alınan bu başarının başrolünde James Harden yatıyor. Son maçta da sahada devleşen basketbolcu bu karşılaşmada 36 sayı atmayı başardı. Bunun yanı sıra 9 defa da asist yapan basketbolcu takımına çok büyük bir katkı yapmış oldu.

Lakers Galip Gelemiyor

NBA şampiyonlukları bulunan Lakers ise kötü gidişata bir türlü dur diyemiyor. Geçtiğimiz yıllardaki performansından oldukça uzak bir görüntü çizen takım, 5 haftadan beri galip gelemiyor. Bundan dolayı takımın aşağıya doğru hızlı bir şekilde gittiğini görüyoruz. Kötü gidişatı durduramayan takımın bundan sonra nasıl bir performans göstereceği ise çok merak ediliyor. Lakers takımında son maçta en çok sayı atan isim ise Kyle Kuzma oldu. Başarılı oyuncu bu maçta 22 sayı attı.En güncel haberleri ve en yüksek oranları mobil bahis ve bets10 mobil siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. ½½½

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.