ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Stephen Curry Takımını Yalnız Bırakacak

Stephen Curry Takımını Yalnız Bırakacak

Son yılların yetiştirmiş olduğu en iyi basketbol yıldızları arasında bulunan Amerikalı <strong>Stephen Curry</strong>, geçen yıllarda göstermiş olduğu performansı bu sene de gösteriyor.

Yayın Tarihi: 13/12/17 05:00
okuma süresi: 3 dak.
Stephen Curry Takımını Yalnız Bırakacak
A- A A+
Son yılların yetiştirmiş olduğu en iyi basketbol yıldızları arasında bulunan Amerikalı Stephen Curry, geçen yıllarda göstermiş olduğu performansı bu sene de gösteriyor. Oldukça etkili bir oyun ortaya koyması ile bilinen Curry, geçen sene alınan şampiyonlukta çok büyük bir pay sahibi olmuştu. Ancak geçen gün oyuncudan gelen haber tüm sevenlerini ve basketbol fanlarını üzdü. Çünkü buna göre oyuncunun sakatlığının ciddi olduğu anlaşıldı. Bundan dolayı başarılı basketbolcu takımını yalnız bırakacak. Bu sürenin de 2 hafta olduğu söylendi.

New Orleans Maçında Sakatlandı

Basketbolun en iyi oyuncuları arasında bulunan Curry, geçtiğimiz sene oynana maçlarda takımını sırtlayan isimlerden birisi olmuştu. Bu noktada çok etkili bir oyun ortaya koyan Curry, bu sene şanssız bir dönem geçiriyor. Bu yıl da şampiyonluğun en önemli adayı olan Golden State ile sahaya çıkan Curry, son oynana maçta bir sakatlık yaşadı. İlk başlarda bu sakatlığın çok da önemli olmadığı söyleniyordu. Ancak daha sonra yapılan sağlık kontrollerisonrasında durumun ciddi olduğu görüldü. Buna göre New Orleans Pelican ile karşı karşıya gelen takım, bu maçtan galibiyet ile ayrılmıştı. Rakip potaya tam 125 sayı atan takım, potasında ise 115 sayı görmüştü. Bundan dolayı galibiyet serisine devam eden takım çok büyük bir mutluluk yaşamıştı. Ancak oyuncudan gelen haber moralleri bozdu. Çünkü maçın sona ermesine yalnızda bir dakikanın kaldığı sırada sakatlanan basketbolcu, bundan dolayı sağlık kontrolünden geçti. Yapılan kontroller sonrasında oyuncunun bileğinin burkulduğu görüldü. Bu burkulma sonrasında ise basketbolcunun 2 hafta kadar sahada olmayacağı anlaşıldı.

Bu Sezon Da Çok İyi

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu oyun ile yine parmak ısırtan basketbolcu, bu sene de benzer bir performans gösteriyor. Buna göre Curry bu yıl maç başına tam 26,3 sayı ortalaması ile mücadele ediyor. Bunun yanı sıra oyuncunun asist ortalaması ise 6,6 oldu. Bir diğer istatistik verisi ise ribaunt ile alakalı oldu. 5,1 ortalama ile oynayan basketbolcunun en erken 2 hafta sonra sahalara döneceği açıklandı.En güncel haberleri ve en yüksek oranları en iyi bahis sitesi tempobet ve bets10 giriş siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. ½½½

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.