ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçındaki Olayların Yansıması Devam Ediyor

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçındaki Olayların Yansıması Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan <strong>Trabzonspor – Fenerbahçe basketbol</strong> maçında birçok tatsız olay yaşanmıştı. Maçta oyun bir süre durmuştu.

Yayın Tarihi: 13/12/17 05:04
okuma süresi: 3 dak.
Trabzonspor – Fenerbahçe Maçındaki Olayların Yansıması Devam Ediyor
A- A A+
Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe basketbol maçında birçok tatsız olay yaşanmıştı. Maçta oyun bir süre durmuştu. Bunun yanı sıra oyunculara fiziki saldırı girişiminde bulunulmuştu. Ayrıca tribünlerden oyunculara bir takım yabancı maddeler atılmıştı. Yaşanan bu olaylardan sonra iki takım arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Bu bağlamda Trabzonspor takımı bir açıklama yaparak, kendilerine Fetöcü olarak tanımlayanlara dava açacaklarını dile getirdiler.

Trabzonspor Açıklama Yaptı

Trabzonspor basketbol takımı ile Fenerbahçe basketbol takımının karşı karşıya geldiği maçta hiç de istenmeyen tatsız olaylar yaşanmıştı. Bu olaylar sonrasında iki takım da konuya dair bir inceleme başlatmışlardı. Trabzonspor yönetimi ise maça dair açıklamalar yaptı ve şunları ifade etti; Trabzonspor her branşta olduğu gibi basketbolda da kardeşlik ve centilmenlik ilkesi üzerinden faaliyet göstermektedir. Bordo mavili camia olarak hiçbir zaman şike ile kupa kazanmadık. Bunu da polis arabalarını yakarak kutlamadık. Bize Fetöcü diyenler şunu iyi bilmelidir ki, Trabzon halkı 15 Temmuz gecesinde göstermiş olduğu duruş ile devletine bağlı olduğunu açık bir şekilde göstermiştir. Çünkü burada 15 Temmuz darbesine destek veren insanlar değil, 15 yaşında ülkesi için toprağa insanlar yaşar. Daha önce fetöcülere methiyeler düzen ve fetöcüler ile kendi formalarını giydirerek maç yaptıranların bize fetöcü diye bir ithamda bulunmaları kesinlikle kabul edilemez. Bundan dolayı bize bu tip fetöcü benzetmeleri yapanlar ile mahkemede hesaplaşacağız.

Mehmet Demirkol'dan Eleştiri

Bunun yanı sıra olaylar ile alakalı olarak Mehmet Demirkol da açıklama yaptı ve şunları söyledi; bu olayın arkasında kimlerin olduğunu biliyorum. Hepsinin olmasa ise bir kısmının kimlerden oluştuğuna dair fikrim var. Burada Trabzonspor yönetimine büyük bir görev düşüyor. Bence hemen ve zaman geçirmeden bu şahısların kim olduklarını bulmaları gerekiyor. Ancak bu şekilde olayların önüne geçebilir. Bu kavganın artık son bulması lazım. Fakat gözüken o ki kavga büyüyerek devam ediyor. Bu tip durumlara birilerinin dur demesi lazım, dedi. Yaşanan olaylardan sonra takımlara ne kadar ceza verileceği ise merak ediliyor.En güncel haberleri ve en yüksek oranları 1xbet giriş ve rbet giriş siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. ½½½

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.