ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

QR Katalog hediyeler dağıtıyor...

QR Katalog hediyeler dağıtıyor...

QR Katalog Şubat sayısı sürpriz hediyelerle dolu! Spordan güzelliğe, yemekten teknolojiye, otomotivden seyahate pek çok hediye ve kampanya parmaklarınızın ucunda!

Yayın Tarihi: 15/02/13 07:00
okuma süresi: 3 dak.
QR Katalog hediyeler dağıtıyor...
A- A A+

QR Katalog ücretsiz, her yerde bulunabilen ve bedava şans dağıtan bir interaktif tanıtım ve hediye kataloğudur. Değişik hediyeler kazanabileceğiniz bir mecra olan QR Katalog için tek yapmanız gereken akıllı telefenonuza veya tabletininize QR kodu okuyabilen ücretsiz bir uygulama (app) indirmektir. QR okuyucu uygulamasını indirdikten sonra hiçbir ücret ödemeden belirlenen okutma adedine göre kodları okutarak hediye kazanabilirsiniz. Belirlenen okutma adedine ilk ulaşan kişi ekranda çıkan formu doldurarak hediyeyi alma hakkını elde ediyor. Ne kadar fazla okutma yaparsanız kazanma şansınız o kadar artıyor.

QR Katalog, dijital dünya ile fiziksel dünyayı bir birine bağlayan yeni pazarlama aracıdır. Kampanyalar için görsel reklam, tanıtım videoları, iletişim bilgileri aktarımı, Google maps, Facebook bağlantısı ve daha pek çok özellikleri ile QR kodları tanıtım yapmak için önemli bir araçtır; QR Katalog ise tüm bu özelliklerin tek bir yerde buluştuğu noktadır.

QR Katalog, dilerseniz firmanız hakkındaki bilgileri (web sayfasına yönlendiren bir kod ile) , yerini (google map ile), eğer varsa videolarınızın ve özel kampanyalarınızın duyurusunu QR kod aracılığı ile yapabileceğiniz, hedef kitlelerinize farklı bir açıdan direk ulaşmanızı sağlayan yeni bir mecradır. QR Katalog'un hedef kitlesi, akıllı telefona ve tablete sahip tüm kişiler olmakla birlikte, özel kampanyalardan yararlanmayı isteyen ve teknolojik yenilikleri hayatlarına katan herkestir. Akıllı telefonunuzda veya tabletinizde QR kodu okuyabilen ücretsiz bir uygulama indirilmelidir. Uygulama ararken "qr" yazmanız yeterli olacaktır.

Qr kodu sistemlerinin çalışabilmesi için internet gereklidir.

Detaylı Bilgi için QRKatalog.com web sitesini ziyaret edebilir, veya www.facebook.com/QRKatalog adresinden facebook sayfasına ulaşabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.