GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Evinde uçaksavar mermisi çıktı!

Evinde uçaksavar mermisi çıktı!

Gönyeli'de Narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu aramasında ele geçirilen 1 adet uçak savar mermisi, 2 adet G3 mermisi ve 2 adet 7.65 milimetre tabanca mermisi ile ilgili zanlı olarak gözaltına alınan Ahmet Kaşif isimli genç dün yargı huzuruna çıkarılarak davaları görüşülünceye kadar teminata bağlandı.

Yayın Tarihi: 27/10/13 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Evinde uçaksavar mermisi çıktı!
A- A A+

Zanlı Ahmet Kaşif'in Gönyeli'de bulunan ikametgahında uyuşturucu araması yapan Narkotik ekipleri, uçaksavar mermisinden, tabanca mermisine kadar bir çok patlayıcı madde ele geçirdi. Zanlı Kaşif, hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlanmasıyla "Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu" suçlamasıyla dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılarak davaları görüşülünceye kadar teminata bağlandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube'de görevli polis memuru Sinan Gündoğdu, zanlı Ahmet Kaşif'in "Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu" suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Narkotik ekiplerinin 25 Ekim tarihinde zanlı Ahmet Kaşif'inGönyeli'de bulunan ikametgahında uyuşturucu araması yaptıklarını ve zanlının odasındaki çalışma masasının çekmecesinde 1 adet uçaksavar mermisi, 2 adet G3 mermisi ve 2 adet 7.65 milimetre çapında tabanca mermisi bularak zanlıyı gözaltına aldıklarını kaydetti.

Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının verdiği gönüllü ifadede söz konusu patlayıcı maddeleri Gönyeli Barajı çevresinde bulduğunu söylediğini kaydeden Sönmez, zanlının KKTC vatandaşı olduğuna dikkat çekerek, davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve savcılığın taleplerini değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı Musa Avcıoğlu, zanlının davalarında hazır bulunması amacıyla yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve KKTC vatandaşı Muteber bir kişinin 50 bin TL'lik kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Abbas ELMAS

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.