GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Benli: "Projeler AB ile yürür"

Benli: "Projeler AB ile yürür"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Gönyeli'deki projelere katkı koyan AB Destek Ofisi Programlar Sorumlusu Alessandra Viezzer'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 06/02/14 19:23
okuma süresi: 2 dak.
Benli: "Projeler AB ile yürür"
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette özellikle içme suyu projesine yapılan katkıya teşekkür eden Benli, "Bugün itibariyle Gönyeli altyapı ve üst yapısı ile projelendirilmiş tek kenttir. Gönyeli 2035 yılında 45 bin nüfuslu bir kent olacak. Bu altyapılar bütününü öngören alt yapılardır" dedi.

İçme suyunun iyileştirilmesi için AB'nin çok büyük bir desteği olduğuna vurgu yapan Benli, toplam yenilemenin yarısının AB'nin desteği ile yaptıklarını söyledi.

AB Proje Destek Ofisi'nin katkılarıyla yaptıkları projeler ile Gönyeli halkının yaşam kalitesini iyileştirdiklerini ifade eden Benli, "Gönyeli'de tamamlanan proje ile halk çeşmelerden içilebilir su içebiliyor. Bu da AB'nin katkıları ile yapıldı. AB ile ülkenin tek sosyal aktivite merkezini de yapıyoruz" dedi.

AB STANDARTLARINDA YAŞAM İÇİN

Açıklamaya göre AB Destek Ofisi Programlar Sorumlusu Alessandra Viezzer de, Gönyeli Belediyesi ile yaptıkları işbirliğinden duyduğu mutluluğu ifade etti.

Viezzer, "Sadece finansman değil, ayni zamanda Kuzey Kıbrıs halkının AB standartlarında bir yaşam sürdürebilmesi için yapmış olduğumuz faaliyetleri anladığı için teşekkür etmek istiyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.