GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Benli: "Nihai hedef engelsiz kent Gönyeli"

Benli: "Nihai hedef engelsiz kent Gönyeli"

Gönyeli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atatürk Caddesi Dönüşüm Projesi'nin birinci etabı tamamlanmak üzere. Asfaltlama çalışmaları da tamamlandı.

Yayın Tarihi: 19/03/14 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Benli: "Nihai hedef engelsiz kent Gönyeli"
A- A A+

Proje kapsamında enerji nakil hatları yerin altına alınarak, caddenin aydınlatma sistemi ve yol çizgileri çağdaş hale getirilecek.

Proje, Engelsiz Gönyeli sloganı ile Gönyeli'yi kaliteli bir kent haline getirmek amacıyla yapılan çalışmaların başlangıcı olarak görülüyor.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Gönyeli Atatürk Caddesi Dönüşüm Projesi'nin asfaltlama çalışmalarının da tamamlanmasının ardından 1. Etap çalışmalarında sona yaklaşılacağını 2. Etap çalışmalarının ise başladığını belirterek kentin kimliğini değiştirme noktasında yatırımların bundan sonraki dönemde Gönyeli Belediyesi'nin esas hedefi olacağını söyledi. Benli, bunun daha bir başlangıç olduğunu ve Atatürk Caddesi'nin diğer etaplarının devam edeceğini söyledi. Yeni hedefin yerin üstü olduğunu kaydeden Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, hedeflerinin Atatürk Caddesi'nde yapılan projenin Gönyeli'nin tamamına yayılması olduğunu belirtti. Benli, "Nihai hedef engelsiz kent Gönyeli" diyerek sözlerini tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.