GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Gönyeli'ye 'Genç Esnaf Sitesi'!

Gönyeli'ye 'Genç Esnaf Sitesi'!

Gönyeli Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Gönyeli Belediye Başkan adayı Ahmet Benli, 'altyapısı planlı tek kent' olarak öne çıkardıkları Gönyeli'de, esnafla da bütünleşmeyi her zaman önemsedikleri, yeni dönemde yapacakları projelerde kentlerindeki ekonomik yaşamın da ciddi bir potansiyele yükseleceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 04/06/14 13:43
okuma süresi: 3 dak.
Gönyeli'ye 'Genç Esnaf Sitesi'!
A- A A+

Ahmet Yalçın Benli ve Belediye Meclis Üyesi adayları, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Hürrem Tulga, Gönyeli'ye yaptığı yatırımlar nedeniyle Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'ye teşekkürlerini iletti.

GÖNYELİ'DEKİ İŞ YERLERİNİ HER BİR TURİSTE TANITACAĞIZ

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, ziyarette Gönyeli'nin köyden kente dönüşümü hakkında Tulga'ya bilgi verdi. Gönyeli'nin 'altyapısı planlı tek kent' olarak bir ilki başardığını anlatan Benli, temel altyapı sorunlarına çözüm ürettikten sonra artık insana ve çevreye daha fazla yatırım için hedef büyüttüklerini

"Biz kazılmamak üzere asfalt döktük, kentimizi yüzde yüz kanalizasyon sistemi ile buluşturduk, içilebilir temiz suyu Gönyeli'ye taşıdık, kişi başına en fazla yatırım yapan bütçeye sahip konuma geldik" dedi.

Sosyal aktivite atılımıyla da öne çıktıklarını anlatan Ahmet Benli, "Önümüzdeki dönem için de çok önemli projelerimiz var. Bu projelerde, geçmişte olduğu gibi esnafımızla bütünleşmek bizler için son derece önemli" diye konuştu.

Benli, yeni dönemde 'Engelsiz Kent Gönyeli'yi yaratacaklarını, çok önemli projelerle, ülkemizdeki turizm potansiyelinden Gönyeli'nin de hak ettiği payı alması için ciddi atılımlar yapacaklarını söyledi.

Benli, "Gönyeli'deki esnafımızı, iş yerlerimizi, her bir işletmemizi tanıtan, çok dilli broşürler hazırlayacak, Lokmacı'dan ya da Metehan'dan ülkeye geçiş yapanlar başta olmak üzere, tüm turistlere dağıtım yapacağız, geniş bir tanıtım seferberliği başlatacağız. Üzerinde çalıştığımız projelerle Gönyeli'deki ekonomik potansiyeli çok daha yukarılara taşımak istiyoruz. Genç Esnaf Sitesi, Gönyeli İş Terminali gibi daha pek çok projemiz var, ciddi çalışıyoruz, bilimsel çalışıyoruz, planlı çalışıyoruz" dedi.

TULGA: İMRENİLECEK KENT

Gönyeli'nin imrenilecek bir kent haline geldiğini ifade eden Esnaf ve Zanaatkârlar Odası Başkanı Hürrem Tulga ise "Gönyeli'nin bu konuma gelmesinde sizlerin özerk, adil, dinamik ve planlı çalışmalarınızın katkısı büyüktür" dedi. Tulga, ayrıca sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, oda olarak belediyelerden taleplerini ana başlıklar halinde Benli'ye sundu. Tulga, "İşyeri standartları, işyeri sayımı ve açılış kapanış tarihleri, pazar yeri gıda güvenliği, sanayi bölgelerinin yapılandırılması, yayalaştırma" gibi konularda, işbirliği içerisinde Gönyeli'deki esnafın duyarlılıklarının dikkate alınacağına dair inancını da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.