GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Olgun Amcaoğlu Gönyeli'de yürüyüş düzenledi...

Olgun Amcaoğlu Gönyeli'de yürüyüş düzenledi...

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerin propaganda çalışmaları devam ediyor. Dün bu meyanda Gönyeli Belediyesi UBP Belediye Başkan Adayı Olgun Amcaoğlu ve Gönyeli UBP Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Atatürk Caddesinde yürüdü.

Yayın Tarihi: 07/06/14 12:31
okuma süresi: 2 dak.
Olgun Amcaoğlu Gönyeli'de yürüyüş düzenledi...
A- A A+

Olgun Amcaoğlu seçim ofisinden verilen bilgiye göre dün akşamüzeri Gönyeli Spor Kulübünün önünden başlayarak Atatürk Caddesi üzerinden Gönyeli girişine kadar devam eden yürüyüşe, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve eşi, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Dt. Ünal Üstel, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Dr. Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa milletvekilleri Ersin Tatar ve Zorlu Töre katıldı.

Oldukça kalabalık bir toplulukla yürüyen Başkan adayı Amcaoğlu yürüyüş öncesinde basına açıklamalarda bulundu. Amcaoğlu şunları kaydetti,

"Bugün seçim propaganda döneminin başlaması ile birlikte taraftarlarımız ile birlikte sahaya inip Gönyeli'de 29 Haziran akşamı yaşayacağımız zaferin ayak seslerini duyurmak için Gönyelilerle buluşup Atatürk Caddesinde yürüyeceğiz. Biz geçen seçimden bu yana vatandaşın yanındaydık. Şimdi vatandaşlar bizim yanımızda bu yolu yürümek istiyor. Burada hep beraber önümüzdeki dört yılda Gönyeli'de neleri değiştirebileceğimizin görülmesi için buluştuk. Seçim gününe kadar da birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Bu seçimi kazanıp Gönyelilere hak ettikleri hizmeti, daha kaliteli ve daha ucuza sunacağız. Çünkü biz Gönyelilerin neyi isteyip neyi istemediklerini çok iyi biliyoruz. Katılımcı bir anlayışla birlikte yöneteceğimiz kentimiz için şimdi birlikte yürüyoruz. Günü geldiğinde de birlikte yöneteceğiz" dedi.

Yürüyüş sırasında gençler sık sık slogan attı ve alkışlarla başkan adayı Amcaoğlu'na tezahüratlarda bulundular. Yürüyüş güzergâhındaki apartmanlardan da vatandaşlar Başkan adayı Amcaoğlu'nu selamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.