GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Benli: "Okul öncesi eğitim merkezi projemiz hazır, eğitime katkımız sürecek

Benli: "Okul öncesi eğitim merkezi projemiz hazır, eğitime katkımız sürecek"

Gönyeli Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi=Birleşik Güçler (CTP-BG) Gönyeli başkan adayı Ahmet<br>Yalçın Benli, meclis üyesi adayları ile birlikte dün Gönyeli İlkokulu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 07/06/14 15:21
okuma süresi: 2 dak.
Benli: "Okul öncesi eğitim merkezi projemiz hazır, eğitime katkımız sürecek"
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, Benli, gerçekleştirdiği ziyarette Gönyeli'yi Kıbrıs'ın en mükemmel kenti yapabilmek adına yeniden aday olduğunu ifade ederek, okul öğretmenlerine gelecek dönem için projelerinden bahsetti. Benli konuşmasının ardından CTP-BG Gönyeli Belediye Meclis üyesi adaylarını tek tek okul personeline ve öğretmenlere tanıttı.

Gönyeli İlkokulu Okul Müdürü ve öğretmenleri ile gerçekleştirilen toplantıda, inşaat yapımı konusu da konuşuldu. Öğretmenler Benli'den çevre kirliliği ve sağlık sorunları teşkil edebilecek pürüzlerin ortadan kaldırılabilmesi için denetimci bir rol üstlenmesini istedi.

BENLİ: BİSİKLET İSTASYONLARI VE YOLLARI YAPILACAK

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde, Gönyeli'ye ülkenin en çağdaş okul öncesi eğitim merkezlerinden birini kazandıracaklarını belirterek, "Bu projemiz hazırdır, çok yakında, çocuklarımız, son derece çağdaş bir merkezde eğitim alacak. Eğitime katkılarımız artarak sürecek. Çocuklarımız, her sokağında kaldırımı, her bölgesinde park ve dinleme alanları olan bir Gönyeli'de yetişecek, bisiklet istasyonları ve yollarına kavuşacak" dedi.

YENİ HEDEF SOSYAL PROJELER

Benli konuşmasında Gönyeli'de tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Gönyeli'nin değişim ve gelişiminin sosyal projelerle devam edeceğini ifade eden Benli, bu dönem için projelerin bu yönde gelişeceğini söyledi.

OKUL YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

Gönyeli ilkokulu müdürü, Okul Aile Birliği ve öğretim görevlileri, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'ye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, belediye yönetiminin gelecek dönemde de aynı ilgi ve alakayı okula göstereceklerinden emin olduklarını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.