GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Benli ile Meclis Üyesi adayları Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu'nu ziyaret etti

Benli ile Meclis Üyesi adayları Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu'nu ziyaret etti

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik - Güçler Gönyeli Belediye Başkan adayı, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ile Meclis Üyesi adayları Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/06/14 16:08
okuma süresi: 2 dak.
Benli ile Meclis Üyesi adayları Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu'nu ziyaret etti
A- A A+

CTP-BG'den yapılan açıklamaya göre heyet ziyarette projeleri hakkında bilgi verdi.

Benli ziyarette yaptığı konuşmada, yeniden aday olma sebeplerini okul öğretmenleri ile paylaşarak daha güzel bir Gönyeli için kolları sıvadıklarını belirtti.

Belediye meclis üyesi adaylarını tek tek öğretmenlere tanıtan Benli, geçmiş dönemde yerin altına yatırım yaparak Gönyeli'yi alt yapı sorunlarından kurtardıklarını söyledi. Benli yeniden seçilmesi halinde insana yönelik projeleri daha da geliştirmek adına çalışacaklarını dile getirdi.

Daha çağdaş daha sosyal daha yaşanılabilir bir Gönyeli için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Benli, Gönyeli Okul Öncesi Eğitim Merkezi ile eğitim alanında çağdaş projelerin gündemde olduğunu söyledi. Benli, "Gönyeli, çocuklarımızın en çağdaş ve bilimsel koşullarda, yüksek standartlarda, kaliteli eğitim alacağı Okul Öncesi Eğitim Merkezi'ne kavuşuyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Gönyeli Belediyesi'nin işbirliği hazırlanan Okul Öncesi Eğitim Merkezi projesi hazır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.